Lækre vinterstøvler til børn fra Ecco, Bundgaard og Primigi

ECCO Vinterstøvler

Danske Ecco har produceret kvalitetssko og vinterstøvler i næste 5 årtier. ECCO vinterstøvler til børn er kvalitetsstøvler der er fremstillet med en perfekt pasform og samtidig skal vinterstøvlerne kunne modstå alt slags vejr og stadig holde børns fødder varme og tørre.

Ecco børnesko

Lækre vinterstøvler til piger i et stilfuldt og smart design. Foret er Hydromax for der er ekstra varm og blødt. Indersålen kan skiftes hvilket forlænger støvlens levetid.

Ecco vinterstøvler til børn

Dejlig vinterstøvle til børn. Foret er GORE-TEX der gør støvlerne dejlig varme og holder dem fugtfri.

Ecco vinterstøvler til børn

En rigtig vinterstøvle til de aktive børn der er ude dagen lang. Der er GORE-TEX membran som gør støvlerne vandtætte. Aftagelig indersål af filt for yderlig komfort.

Ecco vinterstøvler til børn

En af Ecco’s mest solgte vinterstøvler til børn. Vandtæt GORE-TEX og med aftagelig indersål der giver ekstra levetid og komfort.

Gå til Webshoppen med ECCO børnesko

Bundgaard vinterstøvler

Bundgaard er endnu en af de bedste danske børneskoproducenter der designer børnesko og vinterstøvler i klassisk stil, ud fra filosofien om at børn fødder skal kunne udvikler sig på en naturlig måde og der skal være plads og bevægelsesfrihed i deres børnesko og vinterstøvler. Samtidig er alle deres sko og støvler lavet i de bedste materialer der skal kunne modstå det lunefulde danske vejr. Særligt Bundgaard gummistøvler er utrolig populære og fåes med og uden foer.

Vinterstøvler til børn

Lækker og smart vinterstøvler til børn. Støvlen er produceret i læder for at give ekstra slidstyrke og foret med et dejligt varmt for.

Vinterstøvler til børn

En rigtig populær vinterstøvle der er dejlig varm på de kolde dage, med blød foer, blødt yderlæder og en rigtig god pasform.

Gummistøvle med foer

Dejlig og solide gummistøvler med varmt foer så de også kan bruges som vinterstøvler til børn. En klassiker fra Bundgaard.

Bundgaard gummistøvler

Lækker gummistøvle fra Bundgaard. Denne gummistøvle er en af de mest populære støvler fra Bundgaard. Bemærk denne model er uden foer.

Gå til Webshoppen med Bundgaard sko

Primigi vinterstøvler

Primigi er et gammelt italiensk skomærke der har lavet børnesko i over 3 årtier. Primigi børnesko og vinterstøvler er kendt for en god komfort med fleksible og lette såler der er skøn for dit barns fødder og som børn elsker at have på. Primigi udvikler hele tiden deres sortiment og design. Samtidig forsker de markant i børnefødders anatomi og bruger denne viden til at udforme behagelige børnesko, sportssko og vinterstøvler til børn og teenager.

Vinterstøvler til børn

Halvhøj pigestøvle der når op til midten af underbenet. Designet er smart og materialerne er varme og bløde med en slidstærk gummisål.

Vinterstøvler til børn

Smart vinterstøvle til piger i alpint design. Støvlen er lavet med pasform for øje og for at holder pigernes fødder tørre og varme både i regn og sne.

Vinterstøvler til børn

Neutral og dejlig lav vinterstøvle der giver barnet god støtte. Støvlen holder vand ude og varmen inde. Sålen er en grov og slidstærk gummisål.

Vinterstøvler til børn fra Primigi

Høj støvle der passer både drenge og piger. Støvlen er lavet med en ekstra varmeforet Tex-membran for endnu bedre at kunne holde varmen på en kold dag.

Gå til Webshoppen med Primigi sko

Find den korrekte skostørrelse

Er du i tvivl om dit barns skostørrelse, så har vi udarbejdet en omregningstabel, så du nemt selv ved at måle dit barns fodlængde, kan omregne det til den korrekte størrelse.

Find de bedste vinterstøvler

Det er vigtigt du tænker på hvad dit barn har brug for som vinterstøvle. Er dit barn ikke meget ude, er der ingen grund til at vælge lange og ekstra varme støvler. Vælg i stedet en lidt mere let støvle og modsat er dit barn meget ude, så vælg en vinterstøvle der kan klare den ekstra belastning.

Vinterstøvlerne findes både med snøre lukning og velcro lukning. Støvler med velcrolukning er nemmere for dit barn, at tage af og på, og har dit barn endnu ikke lært at binde snørebånd vil velcro-lukning være det bedste.

Husk også at dit barn vokser og du derfor skal vælge støvlerne ca. 1,5 cm. længere end dit barns fod. Så er der god plads til, at fødderne kan bevæge sig og der er også plads til at vokse. Du skal også tage højde for, at der kan være plads til ekstra tykke sokker på de mest kolde dage.

Nogle vinterstøvler er lavet i læder, andre i GORE-TEX og igen andre er foret gummistøvler. Læderstøvler er som regel de mest smarte sammen med GORE-TEX støvler. Læderstøvlerne kræver mere vedligeholdelse med bla. imprægnering. Foret gummistøvler er et billigt alternativt men bestemt praktisk da foret gummistøvler holder alt vand ude og samtidig er varme. Ulempen ved gummistøvler til børn er, at de ofte er lidt for store og barnet har dermed en tendens til at glide inde i dem.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, , ,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.