ECCO Gore-Tex sko og støvler direkte fra fabrikken

ECCO vinterstøvler til børnECCO Gore-Tex sko og støvler er det sikre valg. Når ”Ecco” formes på folks læber, vil man ofte efterfølgende høre ord som: kvalitet, perfekt valg, pengene værd… Og man kunne tøve og tænke at intet mærke kan have erobret så mange forældres hjerter, men det er dog sagen i dette tilfælde. En af årsagerne til Ecco’s altid gode kvalitet er deres brug af Goretex; et materiale andre skomærker ville ønske, de havde bestemt at bruge noget tidligere. Ecco’s Gore-Tex sko har bestemt en masse godt at byde på i både sommer- og vintertid, og du kan i denne artikel finde frem til nogle gode bud på, hvordan dit barns næste sko skal se ud.

Hvad er Goretex?

Goretex er kilden til beskyttelse af dine fødder mod vand, fugt, kemikalier og damp. Goretex-membranen blev faktisk fundet frem til i 1969, men er en ekstra proces og materiale, som skomærker skal bestemme om de vil ofre penge på at tilføre deres sko. Ecco har længe stået for kvalitet og godt fodtøj, hvorfor de har valgt at have Goretex i nærmest alle deres sko. Kunden er derved sikret, at det fodtøj de køber til børnene kan holde de små piger og drenges fusser varme og tørre. Navnet er en sikkerhed og et bevis på for dig som forælder, at de Ecco Gore-Tex sko, du køber, vil leve op til, hvad du har fået fortalt. Vi ved jo alle, at mange sælgere vil sige alt for at få solgt deres sko. Dit køb af sko til dit barn er en investering så hellere være helt sikker, og det kan du med garanti være med Ecco Gore-Tex sko.

ECCO børnesko er hvor kvalitet kommer først

Ecco har i nogen tid været kendt for deres kvalitet frem for et pænt design, men det er de ved at komme efter. Du kan meget nemmere se, hvilke sko der er til piger, og hvilket fodtøj de har designet med henblik på drenges smag. Skostørrelserne kan gå fra str. 19 og op. Deres design går fra ankelstøvler til støvler op til knæet, men hvad du altid vil finde er en ualmindelig nem løsning på at få skoen på dit barns fødder. Ecco har gennemskuet, at når børn vil ud af døren, VIL DE UD, så alt for indviklede snørrebånd eller en lynlås der ikke virker, forsøger Ecco at undgå. Selvklæbende lukninger betragter de som ”hurtiglukning med en altid god pasform”, hvilket er ganske korrekt.

Ecco Gore-Tex sko er utroligt lækre, og læser du de udførlige beskrivelser til hver enkelt sko, som findes på deres hjemmeside, vil du opdage, hvor meget de går op i, at deres sko udsender det rette budskab med den forventede gode kvalitet. Lædersko med hurtiglukning, filtindlægssål, fleksibel ydersål, Goretex og åndbarhed er svært at finde til de priser, som Ecco byder på; bestemt et mærke der har gjort det godt på markedet, og som stadig mestrer at være konkurrencedygtig.

Billige ECCO Gore-Tex vinterstøvler

Det er for det meste billigst, at købe direkte fra fabrikken og sådan er det også med ECCO Gore-Tex vinterstøvler. For at finde de nyeste, bedste og største sortiment kan du læse her mere om ECCO’s egen webshop.

ECCO størrelsesguide

For at vælge den korrekte størrelse af ECCO børnesko kan du nedenfor se hvilken størrelse der passer til dit barns fødder. Se evt. vores størrelsesguide til hvordan du måler dit barns fødder.

ECCO størrelsesguide til børnesko

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
ECCO Gore-Tex sko og støvler direkte fra fabrikken, 5.7 out of 10 based on 3 ratings

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.