Billige vinterstøvler til børn

Som forældre er det vores pligt også at passe på vores børns fødder. Det er derfor ikke ligegyldigt hvilke vinterstøvler vores børn får. Billige vinterstøvler kan sagtens være lige så gode og nogle gange bedre end de dyre mærkevarer vinterstøvler.

Billige vinterstøvler skal stadig være varme, nemme at vedligeholde og så selvfølgelig flotte og lækre. Heppo har vinterstøvler til børn der er præcis dette.

Gå direkte til vinterstøvler til Piger

Gå direkte til vinterstøvler til Drenge

 

Vi har fundet nogle eksempler på nogle af de mange hundrede billige vinterstøvler

Eskimo vinterstøvle er en god og varm vinterstøvle. Sålen er en kraftig gummisål for optimal slidstyrke. Ydersiden er specialbehandlet for at gøre den vandtæt.

Billig vinterstøvle i alpint design

Vi kunne ikke stå for denne Hello Kitty foret gummistøvle til børn. Den forede gummistøvle er selvfølgelig helt PVC fri.

Billig foret gummistøvle fra Hello Kitty

Køb billige vinterstøvler online

Når du vælger skoforhandler til dine billige vinterstøvler, er det rart at handle med en sælger der ved noget om sine produkter, kan vejlede og ikke mindst går ekstra meget op i de produkter du gerne vil købe. I vores familie fandt vi hurtigt ud af, at en forhandler der kun sælger sko og støvler er mere dedikeret til varerne end en forhandler der har salg af sko som en lille del af hele sortimentet.

Billige vinterstøvler har vi derfor valgt at købe hos Heppo.dk fordi shoppen er gennemsyret af viden, gode råd og råd om vedligeholdelse af sko og støvler og så er der selvfølgelig et godt udvalg i billige vinterstøvler.

Skobox har billige vinterstøvler og sko til hele familien. Vinterstøvler til børn findes i alle kategorier men fælles for dem alle er, at de er udvalgt efter god pasform, så børnenes fødder frit kan bevæge sig i vinterstøvlerne. Det bedste er, at priserne starter ved  299,- kr.

Stort sortiment af billigt vinterfodtøj

Sortimentet af vinterfodtøj til børn er stort og dækker:

 • Forede støvler
 • Forede gummistøvler
 • Gore-Tex støvler
 • Forede sneakers
 • Snowjoggers
 • Lær-at-gå-sko
 • Varme tøfler

Billige vintertøvler fra Heppo er nemme at bestille online i webshoppen. Webshoppen som har en af det bedste og mest overskuelige online udstillinger af sko og billige vinterstøvler. Kundeservicen er helt i top og de svare os altid venligt i telefonen og har vi haft pasformsproblemer bytter de hurtigt og effektivt.

Vinterstøvlernes lave pris gør også, at du ikke behøver at “nøjes” med et par støvler, men kan nyde at have flere par at skifte imellem. Ved at kunne skifte støvler vedligeholder du dine børns vinterstøvler, da de har godt af at få hvile til at tørre.

Find dit mærke af vinterstøvler

Er du på udkig efter toppen af dansk sko-kvalitet, så kommer du ikke uden om Angulus vinterstøvler som designer nogle af verdens bedste sko med optimal pasform. Andre fantastiske skomærker er ECCO sko, Bundgaard sko og Primigri sko.

Billige vinterstøvler til børn skal også vedligeholdelse

Sko og støvler skal selvfølgelig vedligeholdes og passes. Husk på de dagligt bliver udsat for stor belastning, Selvom du har købt billige vinterstøvler, så skal de selvfølgelig også vedligeholdes. Tjek hvilket materiale dine vinterstøvler er lavet af og vælg et plejemiddel der passer til den type materiale.

De 5 skobud. Følger du dem er du garanteret at dine sko og vinterstøvler holde sig flotte og giver dig dagligt glæde over nogle lækre sko og støvler.

 • Imprægner dine nye vinterstøvler 3 gange inden brug første gang og imprægner dem med jævne mellemrum
 • Vinterstøvler til børn skal udstoppes med avispapir eller skoblokker og lufttørre når de er blevet våde. Lad dem aldrig tørre ved en radiator eller ovn.
 • Vinterstøvler der er snavsede skal rengøres. Efterfølgende skal støvler der er lavet af skin plejes med plejemiddel.
 • Sko og støvler skal skiftes hver dag, så de får tid til at hvile og tørre.
 • Vinterstøvler og sko skal plejes med det korrekte skoplejemiddel.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.