Billige støvler til børn der passer enhvers pengepung

Økonomien er ofte trængt en smule op i en krog efter juletidens udskejelser, men dit barns udendørstøj skal dog ordnes, da julen nu engang ligger tæt på nogle kolde våde vintermåneder.Billige støvler er derfor ofte at foretrække, når et sådant indkøb skal gøres. Men hvilke mærker er både gode og billige? Vi vil her prøve at hjælpe dig på vej i junglen med dét mål at finde frem til lækre billige støvler, der holder dit barns fødder tørre og varme.

Gå direkte til Webshoppen

Billige støvler fra Kamik

Billige støvler til børn fra Kamik
Billige støvler til børn fra Kamik
Børnestøvler fra Kamik

Kamik er et anerkendt canadisk mærke, som har eksisteret siden år 1898, og de ved virkelig, hvordan man designer lækkert brugbart udendørstøj. Canada er et land med diverse klimaer, hvor man den ene dag har voldsomt snevejr og næste dag kan tage ud at vandre i bjerge.  At prøve at finde billige støvler til dit barn fra Kamik er derfor en udmærket idé, da man her ved, at kvalitet og sikkerheden er i orden. Men hvordan med priserne? Her overrasker Kamik positivt, da deres priser for støvler, hvor kvaliteten altid holder stik, er ganske fornuftige. Billige støvler fra Kamik er derfor en ganske enkel sag at finde, da ingen overstiger den famøse grænse på 1000 kroner.

Billige støvler fra Bundgaard

Bundgaard støvler til børn
Bundgaard støvler til børn
Lækre og billige Bundgaard støvler til børn

Et andet lækkert mærke som er vigtigt at have med i kikkerten, er det danske mærke Bundgaard, som egentlig er en del af Danmarks største sko producent Sanita Footwear. Bundgaard har som motto at designe støvler, der ejer fleksibilitet i både pasform og materiale, så deres støvler altid er bløde og lækre at have på samtidig med, at de kan holde til det danske udendørsvejr. At finde billige støvler fra Bundgaard der har en samtidig høj kvalitet er ikke en svær sag, da de kører efter et princip, der hedder: ”værdi-for-pengene”. Bundgaard gør desuden brug af det famøse Gore-Tex, som indikerer, at deres støvler er vandtætte og i et åndbart materiale. Hvad angår design er Bundgaard ofte meget stilet, hvorfor det er et ganske kendt mærke blandt forældre og børn, der går op i deres stil og samtidig ønsker støvler, der kan leve op til prisen.

Billige støvler fra Dr Martens

Babystøvle fra Dr. Martens
Dr. Martens støvle til børn
Smart pigestøvle fra Dr. Martens

Vi drager nu til et helt tredje land, hvor en engelsk skodesigner i fællesskab med to tyske professorer en dag i året 1960 fik kreeret en læderstøvle, der senere hen skulle blive et anerkendt mærke i den ellers så hårde modeverden. Fra Nordhampton er disse Dr Martens støvler nu havnet i Danmark og har gjort sig særdeles populære. Derfor er det kun berigende, at Dr Martens har designet en skokollektion med lækre billige støvler til børn, mens mærket stadig er tro mod sit første formål; at kreere læderstøvler i allerhøjeste kvalitet. Dr Martens har især gjort sig positivt bemærket grundet udarbejdelsen af en sål med en affjedrende detalje, som gør, at dit barns komfort altid være i top.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Billige støvler til børn der passer enhvers pengepung, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.