Vinterstøvler – Angulus vinterstøvler til børn og voksne

Angulus børneskoVerdens bedste børnesko er de danske? Angulus børnesko er med garanti et godt bud og er de ikke verdens bedste, er de i hvert fald tæt på. Selvfølgelig laver Angulus vinterstøvler til børn i samme høje kvalitet og med den samme suveræne pasform.

Angulus vinterstøvler har samme klassiske fodformede design som almindelige Angulus børnesko, men selvom ordet “fodformet” kan have en lidt negativ lyd, så er der bestemt intet negativt ved Angulus vinterstøvler. Vinterstøvler fra Angulus er i dag designet til at tilfredsstille selv de mest modebevidste kvinder og børn.

Gå direkte til Webshoppen med Angulus

Angulus vinterstøvler til børn Angulus vinterstøvler til børn Angulus vinterstøvler til børn
 
Angulus vinterstøvler til børn Angulus vinterstøvler til børn Angulus vinterstøvler til børn

Tilbud på Angulus vinterstøvler og børnesko

Vinterstøvler fra Angulus kan med jævne mellemrum findes på tilbud, men tilbud på Angulus børnesko kan ikke forventes som med normale sko. Typisk er det udgåede modeller af Angulus vinterstøvler og børnesko der er på tilbud.

Dansk kvalitet i 100 år

Angulus børnesko kom til verden helt tilbage i 1928 på et skomagerværksted på Nørrebrogade i København. Tankegangen dengang var, at børns fødder skulle have plads til udfoldelse og naturlig muskulær udvikling. En tanke gang der ikke siden er gået på kompromis med og har gjort Angulus børnesko populære over hele verden.

Alle Angulus børnesko designes i Danmark og produceres i Portugal hvor kun de bedste råvarer bruges. I 2012 blev Angulus sko tildelt den engelske pris “Junior Magazine Design Award” for den ekstra gode pasform og flotte fodformede design.

Angulus begyndersko Angulus begyndersko Angulus begyndersko

Pas godt på dine Angulus vinterstøvler

Vinterstøvler bliver udsat for meget, ikke nok med at de bliver belastet af vægt og vrid, de bliver også våde, kommer i kontakt med vejsalt og nogle gange bliver de trådt på af andre. Det kræver derfor sit materiale, at kunne holde til disse belastninger, men dine Angulus vinterstøvler kan klare det med lidt hjælp.

Lad skoene tørre naturligt ved stuetemperatur og plej dem med det anbefalede plejemiddel der passer til den skidtype dine sko er produceret i. Gør du dette sikre du dig, at skoene holder og holder med stil til selv de mest krævende børn.

Gå direkte til Webshoppen med Angulus

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Vinterstøvler - Angulus vinterstøvler til børn og voksne, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.