Lækre vinterjakke til børn fra Hummel og Racoon

Vinterjakke til børn er noget af det vigtigste beklædningsgenstand børnene har. Jakken skal sidde godt, være varm under alle forhold men samtidig lade barnet”ånde” og sidst men ikke mindst skal den vandtæt.

Vi har fundet nogle af de bedste vinterjakker fra to af de mest anderkendte mærker der producere børnetøj.

Vinterjakke fra Hummel

Gå direkte til Webshoppen

Hummel vinterjakke til børn

Model: 80551

Lækker Hummel vinterjakke til børn i 100% polyester. Jakken er selvfølgelig vandafvisende og med mange gennemtænkte detaljer, bl.a. en hyggelig pelskant på hætten. En klassiske og enkel vinterjakke der er dejlig varm og slidstærk.

Hummel skijakke til børn

Model: Barbra Jacket – 80538

 Hummel vinterjakke der både er smart men allerbedst i super kvalitet. Jakken er vand og vindtæt, den har mange lommer, bla. en lomme på ærmet og snefang forneden og ved ærmerne.

Hummel vinterjakke i klassiske design

Model: 80559

Vinterjakke fra Hummel i klassiske design. Jakken er lavet i 100% polyester og er selvfølgelig vandafvisende. Der er en skøn pelskant på hætten. Det er en vinterjakke til børn der klæder alle.

Vinterjakke fra Racoon

Gå direkte til Webshoppen

Lækker Racoon vinterjakke

Model: R-2167

Sød vinterjakke fra Racoon med mange gode detaljer. Jakken er med Thermolite/flecce for, vandafvisende og selvfølgelig vindtæt. For mest komfort kan barnet “ånde” hvilket gør et nemmere at holde varmen under alle forhold.

Racoon vinterjakke til børn

Model: Tasion girl jacket, R-2156

Lækker og varm vinterjakke med en vamset og aftagelig pelskant. Der er justerbar elastik forneden og taljering kan strammes ind på ryggen. Jakken er med Thermolite og er vandafvisende.

Baby anorak fra Racoon

Model: Heartmade baby girl jacket, R-0105

Til de helt små fås denne søde Racoon anorak med lækkert fleecefoer. Jakken er vandtæt, åndbar og med Thermolite for som er noget af det bedste der laves til, at holde på varmen.

Passer du godt på vinterjakken kan den sagtens holde i flere sersoner. De fleste vinterjakker kan godt vaskes på en kortvask ved 30 grader. Undgå tørretumbling da den vandafvisende effekt med tiden vil gå tabt.

Hummel vinterjakke til børn er børnemode

Hummel er en af de mest kendte dansk tøjmærker der designer moderne og casual hverdagstøj og sportstøj til børn, kvinder og mænd. Designet er smart og langt hen ad vejen en retro stil.

Hummel kollektionerne spænder bredt men specielt deres børnetøj har stor opmærksomhed da kvaliteten er helt i top og der gåes aldrig på kompromis med materialerne. Det betyder at en Hummel vinterjakke sikre at børn er klædt forsvarligt på til udendørs leg i mange timer uden at fryse. Du kan se Hummel’s officielle hjemmeside med børnetøj her.

Racoon vinterjakke er det fornuftige valg

Racoon producere alt indenfor børnetøj, men deres fokus er på overtøj. Racoon børnetøj er i højeste kvalitet og deres vinterjakker er altid vind- og vandtætte, åndbår, meget slidstærk, isoleret med Thermolite, reflekser, rigtig for komfort og ikke mindst et genkendeligt design.

Vælger du en Racoon vinterjakke til dit barn er du derfor altid sikret det bedste valg hvis du var i tvivl.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Lækre vinterjakke til børn fra Hummel og Racoon, 4.0 out of 10 based on 1 rating

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, ,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar