Hold dit barn varm med en vinterjakke fra Ticket to Heaven eller Danefæ

En vinterjakke til børn findes i mange designs og i mange typer. Du kan finde en vinterjakke der er designet for at være praktisk til børnehaven og du kan finde dem til festligt brug, udvalget er stort.

Ticket to Heaven vinterjakke

Gå direct til Webshoppen med Ticket To Heaven vinterjakker

Køber du en vinterjakke fra Ticket to Heaven til dit barn sikre du dig høj kvalitet til lav pris. Ticket to Heaven designer ikke kun smarte og funktionelle jakker de tænker også høj sikkerhed ind i deres designs.

Billig vinterjakke fra Ticket to Heaven
Billig vinterjakke fra Ticket to Heaven
Billig vinterjakke fra Ticket to Heaven

Danefæ vinterjakke

Gå direkte til Webshoppen med Danefæ vinterjakker

Danefæ designer rigtig lækre og smarte vinterjakker der med gennemtænkt funktionalitet er produceret til den danske vinter. Når du måder et barn der kommer i en Danefæ vinterjakke gør farvevalg og design, at du næsten altid får et smil på læberne…hvorfor? De er bare søde!

Billige vinterjakke fra Danefæ
Billige vinterjakke fra Danefæ
Billige vinterjakke fra Danefæ

Derfor en vinterjakke fra Ticket to Heaven

Alle vinterjakker fra Ticket to Heaven er alle jakker med aftagelig hætte så du er sikker på, at hvis dit barn hænger fast i et legestativ vil hætten selv slippe jakken så dit barn ikke kvæles. EU reglerne for lange snore og løse stropper følger Ticket to Heaven selvfølgelig også, så du vil aldrig finde en potentiel fare ved de lange snore i en jakke fra Ticket to Heaven.

Selvfølgelig er der også et minimum af kemikalier brugt under fremstillig af deres børnetøj og alt produktion er underlagt grænseværdierne i ØkoTEx 100. Tungmetaller, pvc, ftalater og azo-farvestoffer er selvfølgelig helt udelukket fra Ticket to Heaven børnetøj.

Derfor en vinterjakke fra Danefæ

En vinterjakke til børn fra Danefæ er produceret ud fra tanken om det smarte design, bedste funktionalitet i højeste kvalitet. Alle modellerne overholder selvfølgelig alle sikkerhedskrav.

Danefæ vinterjakke er vind- og vandtæt så dit barn kan holde sig varm og tør dagen lang og er dit barn meget aktiv er jakkerne også åndbar.

Tilbud på vinterjakke til børn

Sepcielt i de “officielle” tilbuds perioder som vinterudsalg og sommerudsalg har du store chancer for, at finde et godt tilbud på en lækker vjakke fra Ticket to Heaven eller en super smart jakke fra Danefæ.

Løbende tilbud på Ticket to Heaven vinterjakker eller tilbud på Danefæ finder du på lagersalg eller hos Outlet afdelingerne.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, , ,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar