Overgangsjakke – Jakken der passer perfekt til foråret

Når vinteren begynder at slippe sit greb over Danmark og de første tegn på foråret viser sig, er det også tiden hvor vinterjakken begynder at blive for varm og sommerjakken stadig for kold.

En overgangsjakke er derfor det perfekte valg hvor du stadig sørger for at børnene kan holde varmen, da det specielt i skyggen hurtigt kan blive koldt, og samtidig kan varmen fra børnenes kroppe hurtigt slippe ud af en overgangsjakke.

Gå direkte til Webshoppen

Lækker overgangsjakke til børnene

Overgangsjakke eller forårsjakke til piger

Sød forårsjakke til børn

Forårsjakke til drenge

Softshell til drenge og piger

Smart og let dunjakke til tidlig forår og sommer

Når du klæder børnene i det tidlige forår er det vigtigt stadig at tænke kulden ind i påklædningen og huske på “lag på lag” princippet. undertøj der hurtigt kan transportere sved og varme væk fra huden og et isolerende mellemlag der også leder varme og sved væk. Slut af med en overgangsjakke der er vind tæt og gerne også vandtæt eller som minimum vandskydende. Så har du sikret børnene det bedste udgangspunkt til en god og lang dag med udendørsleg.

Til de helt små kan du vælge en lidt tyndere flyverdragt, men stadig vandtæt så du sikre de mindste bedst muligt. Flyverdragten er stadig det bedste valg i det tidligere forår hvor, specielt de mindste, stadig elsker at lege i mudder og rulle sig de mest fantastiske steder. Her er flyverdragten mest praktisk da den lukker af for vandindtrængning og er derfor overgangsjakken overlegen.

Rigtig mange overgangsjakker er både smarte og praktiske specielt til børn fra 4-5 år og op. Overgangsjakker findes fra alle de bedste mærker og flere nye mærker er ved at få fodfæste på markedet. Her kan nævnes mærker som s.Oliver, Element, Sisley og Cars Jeans blandt mange.

Selvfølgelig er der også luksus mærker der laver lækre overgangsjakker, så som Converse, Outfitters Nation, Benetton, Napapijri og Polo Ralph Lauren, hvor du sikre børnene ikke blot en jakke fra et kendt mærke, men du sikre børnene en smart jakke i høj kvalitet.

De sikre børnetøjsmærker som Molo og Name it finder du selvfølgelig også.

Forårsjakke til piger

Smart og lækker overgangsjakke til pige

Sommer og overgangsjakke til børn

Billig overgangsjakke

Overgangsjakken er glædeligvis ikke en dyr affære, tvært imod. Priserne starter fra kr. 149 og det er fra Benetton. Forvent dog at det største udvalg findes i prisintervallet kr. 199 – 299. I dette niveau finder du også rigtig mange af de normalt dyreste jakker på tilbud…og det er jo ikke værst.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.