Vaskeanvisning

Vaske til tøj rentNår du har købt smart og sødt børnetøj, vil du selvfølgelig også gerne have det holder sig smart og flot længe. Men selv tøj i den bedste kvalitet kan blive ødelagt ved, at vaske det forkert. Derfor skal du altid følge en vaskeanvisning.

Der er nogle få råd i vores vaskeanvisning du altid skal følge for, at tøjet holder farve og facon vask efter vask.

1. Sortèr efter vasketemperatur og farve
1.1 Stærkt farvet tøj
1.2. Let kulørt
1.3. Hvidt
2. Dosèr vaskemidler efter anvisninger på pakken
3. Overdosèr ikke da det aldrig giver bedre vaskeresultat

Når du har sorteret tøjet kan du altid se på vaskemærket som altid sidder inde i tøjet. Her kan du se om der er specielle forhold du skal tage højde for, når du vasker tøjet eller tørre det. Det kaldes sjovt nok også en vaskeanvisning.

På den vaskeanvisning i tøjet er der forskellige symboler som kan være svært, at vide hvad betyder. Herunder kan du se en oversigt over disse symbolers betydning.

Vaskeanvisning

Følger du disse sorteringsråd og vaskeanvisning er du sikret bedst muligt pleje og vask af alt dit tøj. Det er måske billigt børnetøj du har købt, derfor kan du stadig godt behandle tøjet godt og jo bedre du behandler tøjet jo længere holder både facon og farver og så er det jo endnu mere billigt.

Vaskepose

Tip til aldrig at miste strømper igen

1. Læg alle strømper i en vaskepose. Vi kender det alle sammen. Enkelte strømper der mangler sin “makker” som på en eller anden måde er forsvundet. To simple tips til, at undgå dette irritationsmoment i fremtiden er:

2. Fold altid strømper sammen inden de smides i vasketøjskurven

Enkelt og en sikker måde, at undgå strømpetyven.

(tippet er med tilladelse lånt fra www.dumk.dk)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)