Termotøj – Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line laver noget lækkert termotøj til børn med og uden fleece. Til de mindste laver de også termoheldragter. Mikk-Line termotøj fåes også med ekstra beskyttelse bagpå og på knæ så termotøjet uden problemer kan bruges uden bekymringer om slidhuller på de udsatte steder.

Billig termotøj til børn

Gå direkte til Webshoppen

Billigt termotøj
Billigt termotøj
Billigt termotøj

Billigt termotøj
Billigt termotøj
Billigt termotøj

Mikk-Line termotøj er bestemt værd, at gå efter og med normal priser fra 199,95 for termotøj uden fleece og fra 299,95 med fleece er det bestemt et køb værd. Når du først kigger sortimentet igennem vil du også finde flere af modellerne nedsatte og med besparelser på op til 50%.

Termotøj til børn med gennemtænkte detaljer

Mikk-Line termotøj til børn er gennemtænkt og i super kvalitet. Selve stoffet er slidstærkt og flere af modellerne har ekstra beskyttelse mod slitage.

Flere af modellerne har reflekser til når sættes bruges uden eks. regntøj. Du vil også finde regulerbar livvidde, ribkant for ekstra komfort. Desuden har de fleste termoheldragter hul til tommelfingeren så ærmerne ikke kravler op.

Alle sættene fra Mikk-Line er åndbar, isolerende, slidstærk, kan maskinvaskes, let vandtæt og meget mere.

Termotøj kan bruges året rundt

Det gode ved termotøj er, at det er fleksibelt og kan bruges af børnene på mange forskellige måder. Når flyverdragten er for varm til foråret eller efteråret er termotøj perfekt inden under eks. regntøj, så dit barn stadig kan holde varmen men også undgå at vand trænger ind når regntøjet er yderst.

En grå sommerdag eller kølig sommeraften er også et godt tidspunkt, at iklde dit barn termotøj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, ,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.