Fleece jakke og Fleecetrøje som sommerjakke til børn

En sommerjakke til børn i fleece enten som fleece jakke eller fleece trøje, er det perfekte tilbehør til garderoben.

Fleece jakke eller en fleecetrøje er dejlig blød og lun eventuelt som overgangsjakke når vejret viser sig for sin bedre side. Fleecejakken kan bruges som sommerjakke til børn, som de sagtens kan lege i dagen lang. Og på de mere kølige sommeraftner er det skønt for dit barn, at kunne tage en let vamset sommerjakke på og derved forlænge legen udenfor.

Gå direkte til Webshoppen

Småfolk fleecejakke
Småfolk fleecejakke
Fleecejakke til børn

Fleecejakke til børn
Fleecejakke til børn
Fleecejakke til børn

Ticket To Heaven Fleecejakke
Ticket To Heaven Fleecejakke
Ticket To Heaven Fleecejakke

Ej Sikke Lej fleecedragt
Reima fleecedragt
Reima fleecedragt

 

En fleecejakke som sommerjakke til børn kan også med fordel bruges indenunder regntøj til børn hvis regntøjet er uden foer. Det giver en optimal beskyttelse mod kulden på en regnvejrsdag. I efterårsmånederne er det også en god kombination med en fleecejakke eller fleece trøje under regntøj og kan i nogle tilfælde gøre det ud for en flyverdragt hvis denne eks. er til vask eller blot er våd.

Småfolk fleecejakke

Børnetøjsmærket Småfolk laver nogle rigtig søde fleecejakker med skønne farver og detaljer som dit barn vil elske som en ekstra sommerjakke. En sommerjakke til børn fra Småfolk er lavet med de bedste materialer og sikre dig høj kvalitet og en fleecejakke der holder i mange år.

Reima børnetøj og Ticket To Heaven børnetøj er to andre mærker der laver sommerjakke til børn i fleece, i lækker kvalitet og i søde farver.

Fleecejakke og fleecetrøje har en ulempe og det er, at de ikke er vandtætte, så når det regner skal regntøjet også frem.

En fleecejakke eller fleecetrøje fåes til børn i alle aldre. Lige fra en dejlig blød køredragt eller sovedragt til de mindste, til en smart sommerjakke til teens.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, , , ,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.