Mini A Ture sommerjakke – Sommerjakke til børn

Mini A Ture sommerjakke til børnEn sommerjakke til børn som ingen kan stå for! Mini A Ture sommerjakke til børn er nogle af de sødeste jakker til børn. Designet er både smart og funktionelt og farverne er lys og sommer. Sommerjakkerne er både til drenge og piger. Kvaliteten er i højsædet med både vindtætte og vandafvisende yderstof.

>> Gå direkte til Webshoppen <<

Sommerjakke til børn
Mini A Ture sommerjakke
Billig sommerjakke

Billig sommerjakke
Billig sommerjakke
Billig sommerjakke

>> Gå direkte til Webshoppen <<

Anorak til børn
Anorak til børn
Anorak til børn

>> Gå direkte til Webshoppen <<

Mini A Ture sommerjakke
Mini A Ture sommerjakke
Mini A Ture sommerjakke

Mini A Ture sommerjakke til børn er gennemtænkt design og med lækre detaljer. En sommerjakke fra Mini A Ture kan hurtigt genkendes på hætten, der naturligt smyger sig ind til barnets hoved. En detalje der gør, at hætten ikke så nemt blæser af, men samtidig er rigtig smart. Sommerjakkerne har i stedet for en traditionel hætte, en spids hætte, hvor i mod anorakerne har rund hætte.

Køber du en sommerjakke til børn fra Mini A Ture får du ud over smart og sødt design også en sommerjakke der er lavet i højeste kvalitet og som er vind- og vandafvisende, så en lidt regnvejr ikke skal sætte en stopper for udendørsleg.

Indvendig er sommerjakkerne dejlig blød og behagelig for dit barn. Pasformen er også helt i top og køber du en sommerjakke fra Mini A Ture et nummer større end normalt er der mulighed for en ekstra trøje indenunder til de mere kolde efterårsdage og så er der også mulighed for, at dit barn passer jakken til næste år. Farven og faconen skal nok holde!

Sommerjakke eller anorak

Sommerjakke til børn fra Mini A Ture laves enten som almindelig jakke eller som en anorak. Kvaliteten og stofferne er de sammen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Mini A Ture sommerjakke - Sommerjakke til børn, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.