ECCO børnesko – når børnesko skal være smarte og i topkvalitet

ECCO børneskoECCO børnesko er en af de mest kendte og købte danske skomærker og ikke uden grund. ECCO sko designer og producerer deres sko på egne fabrikker og læderet garves på deres eget garveri. Det hele med en filosofi om at producere sko til hverdagsbrug i høj kvalitet og med optimal kvalitet og komfort.

Køb direkte hos ECCO sko

ECCO har deres egen webshop hvor de sælger alle deres modeller og nyeste kollektioner både af ECCO børnesko og ECCO sko til kvinder og mænd. Det betyder, at du ikke skal vente til de nyeste modeller når ud i butikkerne og du er også sikret mulighed for, at købe modeller der aldrig når ud i butikkerne.

Gå direkte til ECCO Webshoppen

Fordele i ECCO shoppen: Gratis fragt ved ordre over 499 kr., Hurtig levering 1-3 hverdage , 28 dages gratis returret

ECCO børnesko til piger

ECCO sandaler til piger
ECCO sandaler til piger
ECCO sandaler til piger

ECCO sko til piger
ECCO sko til piger
ECCO sko til piger

ECCO børnesko til drenge

ECCO sandaler til drenge
ECCO sandaler til drenge
ECCO sandaler til drenge

ECCO sko til drenge
ECCO sko til drenge
ECCO sko til drenge

ECCO babysko

Gå direkte til ECCO Webshoppen

 

ECCO baby sandaler
ECCO baby sandaler
ECCO baby sandaler

ECCO babysko
ECCO babysko
ECCO babysko

Babysko fra ECCO er udviklet til at give en naturlig støtte og bevægelsesfrihed af de små fødder. Samtidig beskytter de fødderne mod hårde overflader og sålen absorbere stød og sørger for, at barnet ikke glider.

ECCO babysko findes i et utal af modeller og farver. Bla. lukkede helårssko, vintersko til børn og sandaler til de lune sommerdage.

ECCO vinterstøvler til børn

Gå direkte til ECCO Webshoppen

 

ECCO vinterstøvler
ECCO vinterstøvler
ECCO vinterstøvler

Vinterstøvler til børn fra ECCO er i en liga for sig selv. ECCO vinterstøvler til børn er produceret til at holde børnenes fødder varme og tørre hele dagen.

Flere af ECCO vinterstøvler til børn er lavet med GORE-TEX® som er en membran der gør støvlerne helt vandtætte men samtidig lader fødderne ånde.

ECCO vinterstøvler til børn findes med lang eller kort skaft og fra 0 – 16 år.

Mere end børnesko

I dag er ECCO børnesko kun en lille del af hele sortimentet. ECCO producerer også sko i højeste mode til kvinder og mænd og i den sædvanlige høje kvalitet. Men også til specielle sportsgrene som golf og løb finder du kvalitetssko.

Dansk design i verdensklasse

Alle ECCO børnesko udvikles og designes i Danmark og sikre til stadighed at dansk skodesign er blandt verdens bedste. Selve produktionen foregår på ECCO’s fabrikker i Thailand, Indonesien, Slovakiet og Kina.

ECCO børnesko er garanteret kvalitet

Børnesko fra ECCO bliver testet af certificerede kvalitetsnormer, lige fra læderets garving over præcision i syningerne, til snørrebåndenes holdbarhed. Men ikke nok med det, så laves der løbende test af ECCO kids sko af udvalgte børnehaver og skoler, så ECCO børnesko testes i de miljø de bruges og af brugerne.

Kun det bedste læder bruges til ECCO sko. Faktisk er ECCO blandt verdens 5 største læderproducenter. Det betyder, at ECCO har 100% kontrol over materialet og selv kan optimere kvaliteten.

Se også:

Hummel børnesko

Converse børnesko

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, , ,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.