Crocs børnesko – Billige børnesko der ikke kan slides op

Crocs børneskoCrocs børnesko er sko dit barn vil elske at bruge. Crocs børnesko er perfekt tilpasset fodens form og er ligeledes ergonomisk udformet så dit barns fod får de optimale forhold i skoen.

Gå direkte til Webshoppen

Billige børnesko
Billige børnesko
Billige børnesko

 

Lego børnesko
Lego børnesko
Lego børnesko

Slidstærk og høj komfort

Materialet Crocs børnesko er lavet i, kaldes Croslite og kan nærmest bedst beskrives som en slags skum/plastik uden at indeholde nogen former for skadelige stoffer. Croslite materialet betyder, at Crocs børnesko ikke kan slides op og bliver de beskidte kan de vaskes under vandhanen med alm. sæbe. Materialet er også specielt på den måde, at skoene ikke vejer ret meget. Første gang du tager et par Crocs børnesko i hånden, vil du blive overrasket over hvor lidt de vejer, men fortvivl ikke…kvaliteten er stadig uovertruffen.

Crocs er mere end træsko

Når du umiddelbart høre navnet Crocs, tænker du muligvis på de traditionelle plastik træsko, men Crocs børnesko er meget mere end træsko. Det er smarte sko i friske farver med forskellige mønstre. Men det er også sandaler til børn, gummistøvler til børn og endda Flip/flops sommersko.

De klassiske Crocs børnesko er alle med en dejlig massagepude i sålen får optimal komfort. De har ligeledes plads til de meget populære Jibbitz som er skosmykker der kan påsættes special designet huller i skoene.

Når dit barn først har fået et par Crocs sko, vil du hurtigt opdage hvor glade dit barn bliver for dem. Ikke nok med, at de er perfekte til stranden (de er nemme at tømme for sand), de er også perfekte til små korte ture til købmanden, og sidst men ikke mindst er de også rigtig gode indendørs når det er efterår og der er brug for hjemmesko eller sutsko.

Gå direkte til Webshoppen

Billige crocs børnesko
Billige crocs børnesko
Billige crocs børnesko

Crocs sandaler til børn
Crocs sandaler til børn
Crocs sandaler til børn

Billige Crocs børnesko

Mange børnesko koster ofte mange penge, men ikke Crocs. Vel at mærke hvis du køber dem de rigtige steder. Nogle steder kan du finde kopier endnu billigere men, at spare 50 kr. på en kopi og en i forvejen billig børnesko er ikke tilrådeligt, da du så også mister den fantastiske komfort og kvalitet som kun originale Crocs børnesko har.

Find den rigtige størrelse Crocs børnesko

Der er ikke noget mere irerterrende end, at købe sko til børnene i den forkerte størrelse. Derfor kan du i webshoppen under hver enkelt model, finde et måleskema for Crocs børnesko, så du sikre dig den korrekte størrelse første gang.

Husk også, at det invendige mål i dit barns sko bør være 1 – 1,5 cm. større end dit barns fod for, at der er plads til at foden kan vokse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, , ,

One Response to Crocs børnesko – Billige børnesko der ikke kan slides op

 1. Berit Engelbrecht 13. november 2015 at 18:00 #

  Er der giftige stoffer i Crocs gummistøvler

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.