Billige Timberland sko og støvler også til børn

Billige Timberland sko og støvler til børn og voksne

Timberland støvler er kvalitet

I takt med den store succes har Timberland også udvidede sortimentet til ikke kun at være vandtætte støvler til outdoor livet. Sortimentet dækker nu også Timberland til børn, hverdagssko, sandaler og tøj, selvfølglig er fællesnævneren stadig et aktivt liv.

Gå direkte til Webshoppen

NYHED fra Timberland

Mor skal ikke snydes for et par lækre Timberland støvler. Timberland Woms Prem 14 in er en helt ny dame støvle fra Timberland. Støvlen er halvhøj og i ruskind men indersiden hvor indersiden er læderes for at gøre den blød og lækker at have på.

Nyhed fra Timberland til kvinder


En anden nyhed fra Timberland til mor er en vinterstøvle til kvinden der ikke vil fryse sine fødder men stadig have et par lækre vinterstøvler. Timberland Athentcs FLD Down er en vinterstøvle til kvinder der er lavet i ruskind og foret med dejligt blødt og varmt for til de kolde dage.

Nyhed fra Timberland til kvinder

Klassisk Timberland støvle

Timberland 6 inch Premium Boot er en af Timberlands klassiske støvler. Når du ser denne støvle er du ikke i tvivl om, at det er en Timberland. 6 inch Premium støvlen er fremstillet i nubuck. Nubuck er fremstillet læder, som er slebet for at give glat overflade. Ydersålen er i kraftig gummi.

Klassiske Timberland støvle

 

Timberland Asphalt Tall Lace-up er pigernes klassiske Timberland støvle. Støvlen er fremstillet i læder og foret med mesh. Sålen er i kraftig og slidstærkt gummi. Metaldelene er selvfølgelig lavet i rustfrit stål.

Klassiske Timberland støvle til piger

Billige Timberland til børn og voksne

På grund af at Timberland er et meget stort skomærke er det også svært, at finde billige Timberland støvler, men kigger du godt efter kan det nu godt lade sig gøre at finde billige Timberland støvler til børn og voksne.

Shop billige Timberland støvler online

Vi har fundet en af de store webshop der har et rigtig stort udvalg af Timberland støvler til børn og voksne. Onlineshoppen hedder Spartoo.dk og her finder du jævnligt billige Timberland støvler.

I Heppo’s Outlet afdeling er der altid mellem 30% – 70% rabat, så et par billige Timberland støvler kan ofte findes her.

Billige Timberland til børn er også kvalitet

Timberland er en af verdens mest kendte mærker inden for outdoor sko og støvler. Timberland fik sin første succes i 1960‘erne hvor de var begyndt at producere vandtætte støvler.

Timberland er en virksomhed der startede helt tilbage i 1918 i Boston, men det er først i 70‘erne at firmaet ændre navn til Timberland.

Timberland sælger på verdensplan ca. 30 millioner sko om året, hvilket gør dem til verdens 5. største sko-producent.

Timberland sko

Timberland sko er lavet af de bedste materialer og kvaliteten er i top. Designet dækker alle genre lige fra Sejlersko sko der passer til et fint jakkesæt.

Timberland sandaler

Som med alt andet Timberland laver er deres sandaler også i høj kvalitet. De producere også i denne kategori sandaler der er beregnet til outdoor livet med en perfekt pasform og holdbart materiale. Mere feminine sandaler til den moderne kvinde findes selvfølge også, sammen med et meget bredt udvalg af Timberland sandaler til børn.

Kigger du godt efter i disse kategorier vil du med stor sandsynlighed også kunne finde et par billige Timberland sandaler.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Billige Timberland sko og støvler også til børn, 9.0 out of 10 based on 3 ratings

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, ,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.