Smart og moderne regntøj til børn

Regntøj til børn skal ikke altid være kedeligt og ensfarvet. Det må gerne være både smart og med søde mønstre så børnene også i regnvej kan være sødt og pænt klædt på. Heldigvis findes der rigtig meget kvalitets regntøj til børn fra de bedste mærker i smart design. Vi har fundet nogle få modeller som vi synes er lidt smartere end det normale regntøj til børn.

Regntøj til børn

Mikk-Line stribet regntøj

Smart og lækkert PU regnsæt der er dejlig blødt og hvor der medfølger en lille opbevaringstaske.

Dette sæt regntøj til børn er med lynlås, aftagelig hætte, elastiklukning ved ærmerne, tappede sømme, ekstra forstærkninger ved knæ og bagpå for ekstra slidstyrker. Mikk-Line regntøj er 100% vand- og vindtæt og testet til en vandsøjletryk op til 8000.

Alt efter størrelsen er der forskel på regnbukserne. Op til størrelse 110 er bukserne med seler og fra 116 er regnbukserne med elastik i taljen.

Regnbukserne er fra str. 80 – 110 stribede og de er ensfarvede i str. 116 – 140.

Normalpris: 399,95 TILBUD 279,96

Køb nu

Celavi regntøj til børn

CelaVi retro regntøj til børn

Super smart retro regntøj til børn i CelaVi’s kendte høje kvalitet. Regnjakken er med laksefarvet mønster og regnbukserne er ensfarvet brun.

For optimal sikkerhed er hætten aftagelig og der er 3M Scotchlite reflekser påsat. Hætten har endvidere elastikkant, der er velcrolukninger ved ærmerne og bla. et navneskilt i nakken.

Bukserne op til str. 100 er med seler, der kan justeres i bredden. Fra str. 110 er regnbukserne uden seler men med elastik i taljen.

Dette regnsæt er 100% vand- og vindtæt og med svejsede sømme og er altid testet til et vandsøjletryk på mindst 5000.

Normalpris: 399,95

Køb nu

Ticket regntøj til børn

Ticket To Heaven regnbue

Supersmart og farverigt regntøj i 100% PU. Regnjakken er i regnbuens farver og bukserne er ensfarvet Navy.

Op til str. 110 er bukserne med seler og ellers er de med justerbar elastik i taljen. Desuden har bukserne stropper til gummistøvlerne.

Regntøj fra Ticket To Heaven er testet til et vandsøjletryk på 8000 og har svejsede sømme. Der er selvfølgelig intet indhold af PVC, phthalater eller nikkel.

Normalpris: 349,75

Køb nu

Ovenstående er kun et ganske lille udpluk af det store sortiment af regntøj til børn. Alt efter mærke kan du også finde rigtig meget flot og lækkert Hummel regntøj, Ticket To Heaven regntøj, Abeko og selvfølgelig CelaVi regntøj.

Termotøj som tilbehør til regntøj

Når børnene leger ude en hel regnvejrsdag kan det være fornuftigt, at give dem lidt termotøj på indenunder. Det gode ved termotøj til børn er bla. at det ikke er så tykt og derved nedsættes bevægelsesfriheden ikke og samtidig er termotøj også rigtig god til, at regulere varmen så barnet ikke bliver for varm. Vi har fundet noget af det bedste og billigste termotøj til børn her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, , ,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.