Regntøj til børn fra CelaVI og Abeko

Regntøj til børn er uundværligt i Danmark. Børn er ude meget af tiden og derfor skal regntøj til børn være i så god kvalitet at det kan holde vandet ude og samtidig holde til det hårde liv børn udsætter deres tøj for.

CelaVI og Abeko regntøj til børn har vi erfaringsmæssigt rigtig gode oplevelser med. Regntøjet fra disse to mærker er både i høj kvalitet og samtidig også smarte.

CelaVI regntøj til børn

CelaVI regntøj er nogle af de bedste sæt regntøj til børn, som er i meget høj kvalitet og også er vandtæt når sættet bliver slidt. Sættene er smarte og for sikkerheden er hætten aftagelig. Der er seler i bukserne i de små størrelser og unden seler i de store størrelser.

Køb CeLaVi regntøj i Webshoppen

Billigt regntøj til børn

Billigt regntøj til børn

Billigt regntøj til børn

Regntøj til børn

Abeko regntøj til børn

Abeko er en svensk virksomhed der igennem mange år har produceret regntøj til børn og ved hvad det kræver for at regntøj skal være funktionelt så børnene kan lege dagen lang udenfor. Materialerne i Abeko regntøj er ekstrem slidstærkt og designet er frisk og smart. Det er nødvendigvis ikke billigt regntøj til børn, til gengæld noget af det bedste.

Regntøj til børn

Regntøj til børn

Billigt regntøj

Billigt regntøj

Køb Abeko regntøj i Webshoppen

Regntøj til børn skal være vandtæt

For at regntøj kan kaldes vandtæt skal det kunne modstå et vandtryk på 1,5 meter hvilket de to mærker selvfølgelig kan klare. Test fra det svenske laboratorium Swerea IVF har desuden vist, at når regntøj bliver slidt har mange modeller problemer med fortsat at være vandtæt. Det viste sig under disse test, at flere modeller knap kunne holde et tryk på 0,5 meter, altså under en tredjedel af hvad de skulle kunne klare.

Vælg den rigtige størrelse

Når du vælger regntøj til børn er det vigtigt du tænker på hvilken størrelse dit barn skal bruge. Normalt er regntøj produceret så de er store i størrelsen men vær alligevel opmærksom på, om dit barn ikke skal have en nummer større så du er sikker på der også er plads til at vokse i tøjet. regntøj fra Celavi og Abeko holder nemlig mere end en sæson. Er du i tvivl om størrelsen, kan du her finde vores guide og måleskema til børnetøj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Regntøj til børn fra CelaVI og Abeko, 3.8 out of 10 based on 4 ratings

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, ,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.