Regntøj på tilbud til vandpytte hop

Året rundt kan det være en god ide, at kigge efter regntøj på tilbud, så vores børn på opholde sig undefor uden, at blive våde eller fugtige, men bare kan lege og have det sjovt.

Regntøj på tilbud

Gå direkte til Webshoppen

Regntøj på tilbud

Regntøj på tilbud

Regntøj på tilbud

Regntøj på tilbud

Regntøj på tilbud

Regntøj på tilbud

Det behøver bestemt ikke at være dyrt, at købe regntøj. Vi har fundet et sortiment med regntøj på tilbud fra alle de bedste mærker. Er du på udkig efter eks. Hummel regntøj, Ticket To Heaven, Danefæ eller CeLaVi regntøj finder du det også i sortimentet. Der ud over finder du mange gode mærker, hvor kvaliteten er helt i top, så du er sikker på, at dit barn holder sig tør selv under den værste regn.

Regntøj børn test

Regntøj kan med tiden miste noget af de vandafvisende egenskaber pga. slitage. De sæt du finder i sortimentet er alle slidstærke og testet dels for hvor vandafvisende de er, men også for hvor vandafvisende de er når de er slidte. Noget CeLaVi og Ticket To Heaven får meget ros for og er i toppen af regntøj test, så måske der er fornuft i at kigge på regntøj på tilbud fra disse mærker.

For at undgå at dit barns regntøj mister sine vandtætte evner er det vigtigt, at du behandler det korrekt. Når du skal vaske/rengøre regntøj er der nogle få regler du skal huske:

  • Ingen centrifugering
  • Ingen tørretumbling
  • Ingen skyllemiddel
  • Ingen tørreskab

Overholder du disse regler, er du sikret, at selvom det er regntøj på tilbud du har købt, at det holder meget længe. Husk også, at selvom der på regntøjet står, at du kan vaske det så slider en vask meget på regntøjet og så er det ligegyldigt om du har købt regntøj på tilbud så slider du hurtigt det vandtætte lag og så mister regntøjet sine vandafvisende egenskaber.

Gå direkte til Webshoppen

Regntøj på tilbud

Regntøj på tilbud

Regntøj på tilbud

Det er træls at være våd

Der er ikke noget der er mere synd for dit barn, hvis de er kommet afsted i skole eller fritidsordning uden regntøj eller med et gammelt sæt regntøj der måske ikke er 100% vandtæt mere. Så bliver dit barn hurtig fugtig og skal gå resten af dagen i koldt og klamt tøj.

Så når regnen siler ned, som den ofte gør i lille Danmark er det fornuftigt, at have et ekstra sæt regntøj fast liggende i skolen eller fritidshjemmet. Når du samtidig kan købe regntøj fra de bedste producenter som CeLaVi, Ticket To Heaven, Hummel og mange flere uden at de koster ret meget, så er der ikke noget at betænke sig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.