Hummel regntøj – Dansk kvalitet i klassisk design til silende regn

Hummel regntøj er gennemtænkt regntøj til børn med gode detaljer, 100% vandtæt og god pasform. Når du købe Hummel regntøj til børn er du sikker på, at købe kvalitetsregntøj der er slidstærkt, og selvom Hummel regntøj bliver slidt fortsætter det med at være vandtæt.

Gå direkte til Webshoppen

Regntøj til børn
Regntøj til børn
Hummel regntøj til børn

Hummel regntøj til børn
Hummel regntøj til børn
Hummel regntøj til børn

Gå direkte til Webshoppen

Hummel regntøj til børn er også gennemtænkt på andre områder nemlig ved, at de fleste sæt Hummel regntøj er med seler op til str. 110 og derefter er de uden seler. Regntøj med seler til de mindste gør, at regnbukserne ikke så let glider ned, men sidder perfekt på dit barn, selv under de vildeste lege og hoppen i vandpytter.

Der er selvfølgelig også elastikstropper som kan trækkes ud over et par gummistøvler, så regnbukserne ikke glider op på benene og lader vand komme ned til fødderne.

Hummel regntøj til børn er også med aftagelig hætte og gode reflekser. Så sikkerheden er i orden og dit barn ikke kan hænge fast med en aftagelig hætte og reflekserne på Hummel regntøj sørger for, at dit barn kan ses i trafikken.

Billigt Hummel regntøj

Hummel regntøj til børn er bestemt ikke dyrt, i forhold til meget andet regntøj du kan købe. Prisniveauet er lidt over middel, men vi vover alligevel at kalde det billigt regntøj, da kvalitet og pris i vores optik gør det til billigt regntøj også set i lyset af at Hummel regntøj ofte holder længere.

Hummel er mere end regntøj, de designer også lækkert Hummel børnetøj der er rigtig populært. Stilen er retro men samtidig smart og nytænkende. Du kan her læse mere om deres nyeste Hummel 2013 kollektion.

Husk gummistøvlerne

Selvom dit barn har det bedste regntøj der findes, hjælper det ikke meget hvis hun/han ikke også har ordentlige gummistøvler på. Vi har fundet de bedste priser på billige gummistøvler fra de bedste mærker.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Hummel regntøj - Dansk kvalitet i klassisk design til silende regn, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, ,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.