Danefæ regntøj til børn – Når kvalitet og design følges ad

Danefæ børnetøjDanefæ børnetøj er kendt for de smarte og søde design i allerbedste kvalitet. Danefæ regntøj til børn er ingen undtagelse. Danefæ regntøj er både smart men også i den bedste kvalitet, så regntøjet kan holde til de danske vejr.

Danefæ regntøj til piger

Regntøj til piger fra danefæ er i søde og praktiske farver, der øger sikkerheden og med kraftige reflekser på både regnbukser og regnjakke, vil dit barn lyse godt op på en mørk og regnfuld dag. Noget der er praktisk i det tidlige forår og efterår.

Danefæ regntøj til drenge

Regntøj til drengene er med Danefæ’s velkendte Vikingfigur der er elsket af børnene. Farverne er klassiske drengefarver.

Gå direkte til Webshoppen

Regntøj til børn
Regntøj til pige

 

Danefæ regntøj til børn
Danefæ regntøj
Danefæ regntøj

Gå direkte til Webshoppen

Regntøj der holder dit barn tørt

Når du køber regntøj fra Danefæ køber du dansk design og kvalitet, hvor der er tænkt ekstra meget over hver enkelt funktion. Regnbukserne har seler op til størrelse 100 men kan også justeres i bredden med knapper i siderne.

Alle sættene har selvfølgelig aftagelig hætte for yderlig sikkerhed.

Alt regntøj fra Danefæ er 100% vand- og vindtæt, men stadig åndbart, så dit barn ikke danner kondens inde i regntøjet. At regntøjet er åndbart hjælper også dit barn med, at holde en behagelig temperatur både når det er koldt men også når det er varmt.

Danefæ regntøj bliver også testet til minimum et vandsøjletryk på 5000. Selvfølgelig er regntøjet phatalatfri, nikkelfri (knapper), og uden PVC.

Du kan vaske regntøjet, men minimer det til kun de tider hvor regntøjet er for beskidt til, at det kan aftørres med en fugtig klud. Ved at mimimere vask reducere du ekstra slid på den vandtætte egenskab, noget der gør at Danefæ regntøj holder længere end meget andet regntøj.

Danefæ regnjakke til mor

Danefæ er ikke kun børnetøj, de designer også en lille og meget populær kollektion af jakker til kvinder. Så skal mor ekstra forkæles, er en Danefæ regnjakke både smart, praktisk og rigtig populær blandt kvinder.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.