Børnetøj tilbud – masser af sommertilbud

Sommeren står for døren og derfor er der masser af børnetøj tilbud hos mange af de gode butikker. Find din favorit og spar masser af penge på alt det lækre børnetøj fra de mest populære mærker.

Nedenfor kan du se en kort oversigt over de bedste butikker der har ekstra gode børnetøj tilbud her op til sommeren og hvor de sælger børnetøj fra mærkevarer til uhørt lave priser.

Babyshop.dk – spar mellem 30%-70%

Børnetøj tilbud

Smartkids.dk – Spar op til 85% på masser af mærkevarer

Sommerudsalg på børnetøj tilbud

Kids-World – store rabatter på masser af mærketøj

Kids-World sommerudsalg

Spartoo – børnesko, damesko og herresko med op til 50% rabat på mærkevarer

Børnesko tilbud på mærkevarersko

Bon’A Parte – Børnetøj tilbud, spar op til 70% nedsat

Bon'A Parte børnetøj tilbud

Zalando – store rabatter på Børnetøj, dametøj og herretøj

Zalando udsalg

Boozt.dk – Spar 50% på over 9000 varer

Sommerudsalg med børnetøj tilbud

Børnetøj tilbud fra de bedste onlinebutikker

Babyshop.dk er en af de butikker hvor du kan finde alt til børnene. Deres børnetøj tilbud er med fokus på Molo, Hummel, Småfolk, Ej Sikke Lej, Mini Rodini, Noa Noa, Nova Star, the BRAND, NIKE, Reima, Geggamoja, Katvig, Ralph Lauren, Paul Frank, How to kiss a Frog og mange, mange flere!

Vi har tidligere nævnt sommerudsalg hos smartkids der i noget tid nu har haft børnetøj tilbud. Nu har endnu flere butikker meldt, at de også holder sommerudsalg og har lavet stort børnetøj tilbud.

Kids-World er på et par år blevet en af de mest brugte online børnetøj-butikker. Dette med god grund for sortimentet er stort priserne gode og servicen i top. De er altid hurtige til levering og bytter uden problemer. Sortimentet er stort og de har alt det bedste børnetøj fra de bedste mærker.

Bon’A Parte er måske nok mest kendt for deres postordre service, smart design og gode kvalitet , men idag har de også en stor og populær webshop med mange gode fordele. Du finder både børnetøj, dame- og herretøj i nyt og smart design til rigtig gode priser.

Zalando er først rigtig kommet på det danske marked i 2013, men er en rigtig stor butik, med tusindvis af modeller, kategorier og de har alle de bedste mærker og flere til. Alle de bedste mærker føres hos Zalando og normalpriserne er altid i den laveste ende, så når de eks. holder børnetøj tilbud er der mange penge at spare.

Den sidste butik vi har med er  Boozt som også er en rigtig god butik med masser af lækkert mærkevarer tøj. De forhandler både børnetøj, dame- og herretøj som selvfølgelig også er med i sommerudsalget.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.