Black Friday – Verdens største udsalg også på børnetøj

Udsalg på børnetøj fra alle de bedste mærker

Black Friday er dagen der markere starten på julehandlen verden over og er nu verdens største udsalgsdag hvor butikkerne forsøger at overgå hinanden med de bedste tilbud.

Du kan derfor være sikker på, at du finder de bedste tilbud og spare flest penge præcis de 24 timer Black Friday udsalget køre.

Her får du links til de største og i vores optik bedste webshops med ekstra gode tilbud på børnetøj. Hos flere af disse webshops kan du også handle på kredit, hvor du først betaler når børnepengene kommer.

Kids-World outlet
Stylepit - billigt børnetøj
Børnetøj på kredit

Betal med børnepenge

Zalando outlet

 

Børnetøj - betal senere

Ellos børnetøj

Boozt udsalg

 

Lekmer - Legetøj på udsalg

 

Det er derfor en rigtig god ide allerede, at købe julegaverne denne dag eller hvis børnene skal have skiftet noget vintertøj, så er det også her du kan gøre det ekstra gode køb. Men husk de bedste tilbud er “først til mølle” selvom du specielt i netbutikkerne vil opleve, at Black Friday udsalget vare flere dage.

Selvom de fleste butikker har fokus på børnetøj, så er der bestemt også nogle af butikkerne der har stor fokus på legetøj. Bla. Lekmer er en af de største legetøjsbutikker på nettet og som bugner af gode tilbud på legetøj.

Handler du via netbutikkerne undgår du også de lange køer og kampen om varerene. Det er også lidt hyggeligere, at sidde trygt og varmt med en kop kaffe og finde de bedste tilbud på børnetøj eller måske en gave til dig selv i en af de butikker med stort udvalg i tøj til kvinder og mænd

Historien om Black Friday udsalg

blackfridayBlack Friday er et fænomen der er opstået i USA og er altid fredagen efter de har fejret Thanksgiving, som altid er den 4. torsdag i november.

Oprindeligt startede Black Friday i Philadelphia, som en beskrivelse af den massive traffik og traffik problemer der opstod dagen efter fridagen, Thanksgiving. Fra ca. 1975 begyndte udtrykket at sprede sig og blev hurtigt en almindeligt udtryk for dagen efter Thanksgiving. Grunden til de store traffikproblemer dagen efter en fridag er, at mange amerikanske offentlige institutioner og industrien holdt denne fredag fri, så de fik en miniferie fra torsdag til søndag. Det betyder derfor, at rigtig mange mennesker har fri til at handle og tage på familiebesøg…derfor de store trafikproblemer.

På et tidspunkt begyndte detailbranchen at se store muligheder i denne dag og opfandt deres egen forklaring på udtrykket Black Friday, som udspringer i en tese om, at mange butikker drives med underskud (røde tal på bundlinjen) fra januar til november, men at Black Friday er starten på en kort periode hvor regnskabet bliver positivt (sorte tal). Samtidig begyndte detailbranchen også at markedsføre dagen, som starten på julehandlen.

Sidenhen har Black Friday spredt sig til resten af verden og de seneste år også til internettet hvor butikkerne laver tilsvarende ekstra gode tilbud. Internetbutikkerne begyndte i 2005, at laves deres helt egen dag, som bliver kaldt “Cyber monday” og som er mandagen umiddelbart efter Balck Friday. Det flyder dog lidt ud, da de fleste webshops stadig holder ved, at starte det ekstra gode udsalg på Black Friday.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.