Om Cheapkids

Cheapkids blev etableret i efteråret 2012, hvor vi startede med at skrive artikler om billigt børnetøj, billigt babytøj og udstyr, billigt legetøj og billigBilligt børnetøj finder du sammen med Cheapkids.dk accessories til børn. Den primære idé med Cheapkids.dk er at finde de bedste tilbud og fortælle om tips og tricks til onlinehandel for den travel familie.

Cheapkids’s koncept er at formidle og henvise til gode tilbud og udsalg på forskellige mærker og produkter. Vi finder tilbuddene hos forskellige danske webshops som vi selv er kunde hos og derved henviser vi kun til webshops, som vi selv har gode erfaringer med og ved er troværdige forhandlere.

Vores artikler er skrevet i et brugervenligt og letforståelige sprog. Vores artikler omhandler mange forskellige produktgrupper og fokus er på årstiden og hvad der er populært I øjeblikket. Om vinteren er fokus på vinterjakker til børn, flyverdragter til børn, vinterstøvler til børn, huer, vanter og andet vintertøj til børn. I sommerperioden er der fokus på tøj som sommerjakker, sommerbukser, t-shirts, badebukser og andet sommertøj. Gennem hele året vil vi også løbende skrive om babyudstyr som barnevogne, børnemøbler, autostole og meget andet babyudstyr.

Den røde tråd igennem Cheapkids.dk er at det skal være billigst muligt, men aldrig ved at gå på kompromis med sikkerheden eller lovgivningen. Skulle det mod forventning ske, at vi beskriver et produkt eller en test at et produkt som du, som læser og bruger af Cheapkids har haft en dårlig oplevelse med, er vi meget interesseret i at høre fra dig enten via vores kontakt side, eller ved at du skrive I kommentarfeltet under den pågældende artikel.

Med jævne mellemrum invitere vi gæsteskribenter ind og skriver og deres oplevelser som forældre, eller oplevelser med børn som de møder på deres vej i livet. Disse gæsteartikler handler nødvendigvis ikke kun om prisbilligt børnetøj, men vil også handle om tips, guides eller blot en god historie.

Vi håber du får glæde af Cheapkids og finder vores artikler og fundne tilbud attraktive så også du kan få billigt børnetøj I bedste kvalitet.

Du er også velkommen til at kontakte os

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Om Cheapkids, 7.8 out of 10 based on 4 ratings