Småfolk lagersalg – Se hvor og hvornår

Tag til småfolk lagersalg og spar penge på lækkert børnetøj

Småfolk lagersalg er altid populært og det med god grund. Der er altid mulighed for, at finde masser af skønt Småfolk børnetøj til ekstra lave priser. Småfolk er børnetøj i friske farver og høj kvalitet som passer til alle. Pasformen er helt i top og så holder farverne vaske efter vaske og ser stadig nyt ud.

Du kan derfor være med til at ryde lageret for masser af lækkert børnetøj bla. bodyer, T-shirts, bukser, kjoler, jakker og meget mere.

Nedenfor kan du se hvor og hvornår Småfolk børnetøj holder lagersalg.

Holbæk

Adresse:
Østerled 28
4300 Holbæk
 
Hvornår:
Torsdag d. 31. august 2017 kl. 08 – 20
Fredag d. 1. september 2017 kl. 08 – 20
Lørdag d. 2. september 2017 kl. 09 – 17
Søndag d. 3. september 2017 kl. 09 – 17
 
Yderlig info:
Der kan betales med dankort og kontanter til lagersalget. Det er ikke tilladt at medtage barnevogne og klapvogne. Vær også opmærksom på at vare købt til småfolk lagersalg ikke kan byttes eller returneres
 
Tag til Online lagersalg med Småfolk her

Har du ikke mulighed for, at komme til Småfolk lagersalg kan du altid i ro og mag tage til online lagersalg med Småfolk børnetøj. Til online lagersalg spare du altid over 50%.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.