Reima børnetøj – Outlet lagersalg

Reima børnetøj logoReima børnetøj på tilbud og ekstra nedsat, det finder du til outlet salg som holdes nogle få gange hvert år. Nedenfor kan du finde oplysningerne om hvor og hvornår du kan komme til lagersalg med Reima børnetøj.

Børnetøj fra Reima er nok mest kendt for det fantastiske udendørstøj  til børnene, hvor deres flyverdragter, vinterjakker og sommerjakker er noget af det bedste børnene kan bruge. Du finder selvfølgelig også andet børnetøj og gode tilbud på bukser, trøjer, kjoler og fodtøj.

Til outlet salget er der rabat på op til 70% på sommer- og vinterkollektioner til børn i alderen fra 1 – 14 år.

Kolding

Adresse:
Albuen 28
6000 Kolding
 
Hvornår:
 

Kommer snart

Gå direkte til Webshoppen

Har du ikke mulighed for, at komme til outlet salg hos Reima kan du altid i webshoppen finde ligeså gode tilbud, så du ikke snydes.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.