Molo lagersalg med babytøj og børnetøj

Billigt Molo børnetøjNår Molo lagersalg løber af stablen er det ikke med små armbevægelser. Næsten en hel uge holder de lagersalg med billigt børnetøj og rigtig mange tilbud på babytøj. Hele ugen bliver hylderne løbende fyldt op med Molo børnetøj til børn i alderen 0 – 12 år.

Alle dagene lover Molo også, at der vil være udvalgte SPOT tilbud på tøj til både piger og drenge. De sidste 4 dage (fra torsdag til søndag) vil der på udvalgte varer være et stort 50 kr. marked til både piger og drenge i udvalgte størrelser og farver.

Molo Lagersalg kan du se Nedenfor hvornår holders i 2017.

København

Adresse:
Kulturhuset Docken
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn (For enden af vejen lige før Baltikavej)
 
Hvornår:
 

Kommer snart

 
Yderlig info:
Det er ikke tilladt at medbringe barnevogne og klapvogne i hallen. 

Der er derfor nu du skal tage til Molo lagersalg, hvor det bla. er kollektionsprøver, fotoprøver og lagerrester de sælger til uhørt lave priser. Så har du ikke allerede købt vintertøj til børnene eller måske en ekstra flyverdragt eller en vinterjakke så bliver muligheden næsten ikke bedre, hvis det skal være Molo børnetøj.

Kan du lide Molo børnetøj er der ingen grund til ikke at tage en tur forbi Molo lagersalg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (12 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Molo lagersalg med babytøj og børnetøj, 6.4 out of 10 based on 12 ratings

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.