Mikk-Line lagersalg

mikk-line, papfar, move, melton logo
Mikk-Line og MELTON er to af de rigtige gode danske børnetøjsmærker der producere billigt børnetøj i god kvalitet. Som mange af de andre mærker holder Mikk-Line og MELTON også nogle få gange om året et fysisk lagersalg. Mikk-Line har fokus på overtøj til børn, hvor de til gengæld også er rigtig gode til, at lave overtøj til børn i høj kvalitet.

Nedenfor kan du se hvor og hvornår Mikk-Line holder lagersalg i 2016.

Ikast

Adresse:
Jens Holdgaards vej 58
7430 Ikast
 
Hvornår:
Torsdag d. 15. marts 2018 kl. 12 – 17
Fredag d. 16. marts 2018 kl. 12 – 16
 
Yderlig info:
Der tages ikke imod Dankort og pga. trang plads er der ikke plads til barnevogne, klapvogne olign.

Se Mikk-Line nyheder

Kan du ikke vente med, at se nyhederne for Mikk-Line børnetøj 2018, så kan du bruge nedenstående link direkte til webshoppen.

Gå direkte til Webshoppen

Mikk-Line, efterårs-, forårs- og sommernyheder bliver ikke solgt på lagersalg. I webshoppen kan du se alle nyhederne og selvfølgelig købe alt det lækre nye Mikk-Line børnetøj. Bla. Mikk-Line regntøj har på det seneste høstet meget ros for en utrolig holdbarhed og vandtæthed også når regntøjet bliver slidt.

Mikk-Line kan godt betegnes som billigt børnetøj, men deres succes er ikke kun kommet med lave priser. Det er også kommet pga. smart design med gennemtænkte detaljer og så noget rigtig slidstærkt børnetøj. Så skal det være billigt børnetøj i god kvalitet og kan du lide stilen er Mikk-Line børnetøj bestemt værd at købe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.