Lagersalg hos Filabel butikken

Billigt sengetøj til børneseng fra de bedste mærker

Filabel er en god butik placeret i Vestjylland mellem Herning og Ringkøbing. De holder selvfølgelig også et lille lagersalg hvor du kan komme og gøre en ekstra god handel på masser af lækkert børnetøj fra mange af de populære brands.

Til Filabel lagersalg er der ekstra gode tilbud på tidligere kollektioner på, børnetøj, børnesko, pusletasker og meget mere. Noget du ikke oplever ved andre lagersalg er, at børnene kan komme ud til dyrerne, ponyer, geder, katte, ænder og høns som børnene selvfølgelig gerne må klappe.

Randers

Adresse:
Romalt Hallen
Romalt Boulevard 28
8960 Randers
 
Hvornår:
Kommer snart
 
Yderlig info:
Der kan betales med kontanter og Mobilpay på dagen, du kan selvfølgelig også betale med børnepenge. dvs. du kan få kredit indtil næste udbetaling af børnepenge. Det kan du læse mere om her.

Webshobben er selvfølgelig altid fyld med lækkert børnetøj og rigtig mange tilbud hvor du kan spare helt op til 60%.

Gå direkte til Webshoppen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.