Indret børneværelset smart og billigt

Sjove og spændende ting til børneværelset

Når i skal indrette børneværelset findes der et væld af muligheder for at gøre det til sit helt eget sted for børnene. På værelset skal børnene føle sig tryge og i sjove og hyggelige omgivelser. Der findes en masse sjove og fantasifulde måder at indrette børneværelset på, og der findes en masse sjove ting i kan indrette med. Lamper i alle afskygninger der er designet som forskellige kendte tegneserie figurer eller dyr. Alt lige fra Skildpadder til sjove hunde.

Specielt en hyggelig natlampe der har et roligt lys og endnu bedre hvis lysstyrken kan dæmpes vil være godt, da mange børn gerne vil have lidt lys når de skal sove.

Der findes også indendørs telte i farverige udgaver, eller store kurve til at gemme legetøjet i når der skal ryddes op på børneværelset. Der er det nemt at have en sjov stor kurv eller opbevaringskiste at komme alt legetøjet i når der ikke leges med det mere. En nem og god måde at lære barnet at rydde op på.

Skal I købe ny seng til børnene og hvis værelset samtidig ikke er så stort, så er en rigtig god ide, at finde en køjeseng hvor der er legeplads under. Den type findes der flere og flere af også uden at koste meget.

Vægtapet til børneværelset og andre dekorationer til væggene

Der findes også et stort udvalg af vægtapeter til børneværelset med mange sjove motiver på. Vægtapet til børneværelset med Riddere og drager, eller en bondegård, et fodboldstadion, eller i kan også sætte såkaldte wallstickers op på den bestående tapet.Wallstickers til børneværelset

Disse fås i mange sjove udgaver med dyr og superhelte, samt tegneseriefigurer og hvide skyer. Dette er meget populært til børneværelset når der skal indrettes til de kære små. I kan jo lave det lige nøjagtigt som i syntes det skal være, og når barnet bliver ældre og får sine egne favoritter, så kan barnet selv være med til at bestemme hvad der skal være på væggen i børneværelset. En tidsløs og sjov dekorations mulighed når der skal indrettes værelser til børnene, for det er kun fantasien der sætter grænserne, og hvem har ikke fantasi. Der findes vægdekorationer i alle smagsvarianter og til ethvert temperament. Om i har drenge eller piger, så er der noget for dem alle. og så kan i bestille det hele online med fri fragt.

Wallstickers er både enkle og smarte hvis I ikke ønsker at opsætte tapet, men gerne vil bibeholde hvide vægge. Et tip til de mindre børneværelser er, at male endevæggen i en anden farve end de andre vægge. Det vil visuelt give en fornemmelse af at børneværelset er større end det faktisk er.

Tæpper og møbler til børneværelset

Sjove tæpper med diverse sjove motiver på og i forskellige for er altid et hit som også kan bruges i leg på børneværelset. I kan også få en stol eller hynde fra det kendte mærke FATBOY til børneværelset. En anden sjov ting er en stumtjener i træ med skilte i forskellige retninger hvor i så kan hænge barnets tøj Gardiner til børneværelsetpå.

Hylder der kan hænges op med sjove og fantasifulde stjerner på. Et spejl der er formet som en sommerfugl, eller et spejl på en prinsessekronen.

Hvide stole med stjerne skåret ud i ryglænet, eller en flot hvid opbevaringskiste og et stort hvidt spejl i fuld højde så barnet kan se sig selv når der leges med udklædning. Møbler til børn behøver ikke være en dyr omkostning for at være sjove og fantasifulde, og det er ofte de enkle ting som bliver de mest populære for børnene. Der findes masser af steder online hvor i kan få inspiration til at indrette værelserne til børnene.

Smarte gardiner til børneværelset

En af de nemmeste måder at gøre børneværelset personligt og børnevenligt er gardinerne. Der findes gardiner til børneværelset i alle afskygninger og med alle tænklige motiver fra børnenes univers.

Gardiner til børneværelset er normalt ikke så dyre og dermed en nem og enkel måde at gøre børneværelset børnenes favoritværelse, specielt hvis de er med til at vælge motiverne.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.