Huskeliste til skolestart

Når børnene starter i skole er en huskeliste vigtigt så du huske alle detaljerneNår skolen starter igen efter sommerferien er det en god ide, at gå børnenes skoletaske igennem og se om alt er der eller om der er skoleting der trænger til at blive udskiftet. Er det første skoleår er en huskeliste til skolestart en rigtig god ide, så du sikre dig, at alt er med i skoletasken.

Vi har derfor samlet en liste over alt der skal bruges til det nye skoleår. Har du flere ideer til skoletasken og som skal med på vores huskeliste til skolestart, så skriv dem endelig i kommentarfeltet nederst.

 • Er den gamle skoletaske stadig brugbar og opfylder den nye krav til indretning og plads. Måske er det tid til en ny skoletaske eller måske den første?
 • Er penalhuset fyldt med ubrugelige småting der er samlet igennem sidste skoleår. Har du købt et nyt, så husk at skrive navn i det.
 • Køb blyanter, kuglepenne, viskelæder, blyantspidser og farveblyanter til de mindre børn.
 • Husk også papirblokke og en lommeregner der passer til alderen
 • Er madkassen og drikkedunken klar eller skal der en ny til?
 • Husk også at have bogpapir og tape klar til de nye bøger
 • En mappe eller to høre også til en huskeliste til skolestart, så notater og udleverede ark kan samles og organiseres.
 • Hvad med cyklen? Er den klar eller skal den pumpes, smøres eller måske endda vaskes? ps. husk cykelhjelmen! Skal børnene med skolebus, så husk gyldigt buskort.

Som forældre skal du også være i topform til barnets første skoledag, så her til huskelisten til skolestart er der også nogle ting som forældrene skal huske, ud over selvfølgelig at have styr på skoletasken.

Specielt til de første 2-3 skolestart dit barn skal opleve, er det vigtigt du afsætter god tid og kan deltage i det omfang skolen planlægger.

Et par ekstra ting du også skal sørge for, at have hjemme til de mindre skolebørn er:

 • Saks
 • Lim
 • Ekstra farveblyanter
 • Måske indrette et kontor på værelset
 • Måske er det nu barnet skal have en mobil

Dagen før første skoledag, er det en rigtig god ide, at barnet kommer tidligt i seng og får en god nats søvn, så alle er friske til den store dag.

Til de større børn kan det være der skal indkøbes iPad og/eller computer, hvis de ikke har det i forvejen eller kan arve en lidt ældre model. Alternativt er at købe en brugt computer. Der er virksomheder der har specialiseret sig i at sætte brugte computer i tip top stand og efterfølgende sælge dem. En fordel ved disse firmaer, modsat privat køb er, at de giver garanti.

En huskeliste til skolestart for de ældre børn skal også indeholde en USB-stick så de til enhver tid, kan flytte dokumenter og tage dem med.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Huskeliste til skolestart, 9.0 out of 10 based on 2 ratings

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.