Gode Råd: Børn

Her finder du gode råd, tips og tricks til alt om børn med speciale i køb af børnetøj og babyudstyr

Huskeliste til skolestart for børn og unge

Huskeliste til skolestart

Når skolen starter igen efter sommerferien er det en god ide, at gå børnenes skoletaske igennem og se om alt er der eller om der er skoleting der trænger til at blive udskiftet. Er det første skoleår er en huskeliste til skolestart en rigtig god ide, så du sikre dig, at alt er med i […]

Læs videre
Billig indretning af børneværelset

Indret børneværelset smart og billigt

Sjove og spændende ting til børneværelset Når i skal indrette børneværelset findes der et væld af muligheder for at gøre det til sit helt eget sted for børnene. På værelset skal børnene føle sig tryge og i sjove og hyggelige omgivelser. (mere…)

Læs videre
Klæd ungerne lag på lag når foråret banker på

Forår – husk at klæde børnene på lag på lag

Når foråret banker på døren, forårsblomsterne titter frem, fuglene begynder at synge og den iskolde vind afløses af de første varme solstråler, så bliver vi alle forårskåde og smider hurtigt vinterjakken og flyverdragten. (mere…)

Læs videre
Udendørsleg for børn

Udendørsleg for børn med og uden legetøj

Når sommeren står for døren bliver haven et oplagt sted for børn at lege. At klatre i træer og lege gemmeleg er nogle af de yngstes favoritlege udendørs. Da det ikke er alle som har en have, kan det godt være svært at finde nye måder at lege på. (mere…)

Læs videre
Solcreme til børn

Guide og gode råd til køb af solcreme til børn

Med den nuværende verdens debat om et yderligere hullet ozonlag og derved stærkere stråler, er det blevet vigtigere end nogensinde før at huske solcreme til børn. (mere…)

Læs videre
Badetøj til børn

Guide og gode råd til køb af badetøj til børn

Når sommerferien nærmer sig, skal du som forælder – udover at tænke på ferieaktiviteter og det rette sommertøj – også ud at shoppe badetøj til børn. Hvilket barn elsker ikke at svømme rundt i havets bølger eller lege i vandlandets mange vandrutsjebaner? (mere…)

Læs videre
Guide til sommertøj til børn

Guide og gode råd til køb af sommertøj til børn

Sommeren nærmer sig, og det er tid til at pakke vintertøjet væk. Familien skal på sommerferie, og du skal finde det rette sommertøj til børnene, men hvad byder markedet på? (mere…)

Læs videre
Guide til køb af autostol

Guide til køb af den rigtige autostol

En autostol er ofte et af en nyudsprunget børnefamilies første vigtige køb, og det skyldes utallige årsager. (mere…)

Læs videre
Gode råd til køb af legetøj

Gode råd til køb af sikkert legetøj

Legetøj til børn er uundværligt og er med til at udvikle dit barn. Dit barn udvikler sig ved at sanse og legetøj stimulere alle barnets sanser. Ved at lege lære dit barn vores verden at kende og legetøjet lære dem hvordan forskellige situationer og problemstillinger løses. (mere…)

Læs videre
Guide til køb af regntøj til børn

Guide til valg af det rigtig regntøj til børn

Regntøj til børn skal holde dit barn tør og varm også selvom et sæt regntøj er begyndt at blive lidt slidt. Vi har udarbejdet nogle gode råd i denne guide som dels bygger på egne erfaringer, men også på råd fra eks. forbrugerrådet Tænk som laver gennemgribende test af eks. regntøj til børn. (mere…)

Læs videre