Huskeliste til kommende og nybagte mødre

Huskeliste til babyudstyrNår først tiden nærmer sig til at babyen kommer er der for dig som kommende mor mange spørgsmål der presser sig på. Alt omkring fødslen og og din baby er selvfølgelig grundigt diskuteret med jordmoderen og ikke noget vi her skal komme ind på. Men der er også alt det praktiske med hvilket babyudstyr, babytøj oa. som der skal være styr på.

Her i artiklen finder du vores bud, der bygger på erfaring fra bla. vores egne børn og hvilket babyudstyr og babytøj vi brugte og gerne ville have klar.

Alt på huskelisten til dig som kommende mor er måske ikke nødvendigt, det er også vigtigt, at tænke på økonomi, plads og babyudstyr der blot er nice to have.

Vi har listet babyudstyr og babytøj bevidst uden, at beskrive mærke og modeller, da det helt skal være op til dig som kommende mor at vælge.

Et tips er at de fleste børnetøjsbutikker der også sælger barnevogne har et komigang” tilbud hvor mange af de store praktiske babyudstyrs ting indgår.

Rundt om på cheapkids.dk finder du artikler om babytøj og babyudstyr der kan være rart at have når babyen kommer, og tips til indkøb. Det er måske ikke helt nødvendigt det hele, da økonomi og pladsen i din bolig også spiller en vigtig rolle.

Babytøj Til turen Ammeudstyr
5 – 7 Bodystocking Barnevogn 3 – 4 Amme BH
4 – 5 Bluser /trøjer Regnslag og insektnet Ammeindlæg (engangs)
3 – 5 Heldragter / Sparkedragter Pusletaske Ammepude
4 – 5 Natdragter / Pyjamas Barnestol / Barnesæde Creme for ømme brystvorter
Fleece jakke 5 – 7 Sutteflasker
Vinterjakke / flyverdragt 5 – 7 Sutter
3 – 4 Strømpebukser
4 – 5 par sokker
1 – 2 Babytæppe
Hue og vanter
Sommer hue
Seng og sengeudstyr Til Badeværelset Nice to Have
Vugge / Tremmeseng Puslebord /puslepude Aktivitetstæppe / Legetæppe
Madras og overtræk Bleer Skråstol
Dyne 2 – 3 Håndklæder (bløde) Bæresele / Bæreslynge
2 – 4 Lagen og dynebetræk Mild sæbe og shampoo Blespand
Sengerand Creme til rød numse Soverdyr / Bamser
 Babyalarm Babyolie Kravlegård
Badekar / hoved-hale kar
Vaskeklude

Har du tips du gerne vil dele med os, så skriv endelig til os via siden med kontakt info. Vi vil med glæde skrive om dine tips og tricks.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.