Guide til hvilken type pusletaske du skal vælge?

Når du skal ud at købe en pusletaske, er det en god idé i forvejen at have gjort dig en del tanker om, hvad det præcist er, du går efter, samt hvilken type du egentlig er. Der findes afsindigt mange mærker på dette marked, hvor alle tilbyder pusletasker med hver sin unikke fordel. Nogen ønsker en taske med en masse rum, så der er mulighed for orden, mens andre foretrækker en let transportabel pusletaske, der nærmest fremstår som usynlig. Hvad ønsker du?

Find den rigtige pusletaske

For nogen er en pusletaske bare en taske, men…

..for andre er en pusletaske meget mere end det! Den bliver en del af dit outfit dag ud og dag ind, når du rejser rundt med dit barn, hvorfor den da godt må falde lidt ind i din stil – ikke sandt? Og dette ønske kan du sagtens få opfyldt. Mange producenter designer lækre pusletasker, der udadtil ligner en helt almindelig taske, men som indvendigt har plads til både bleer, sutteflaske, affaldsposer, stofbleer mm. Nogle tasker indeholder desuden en indre lomme med plads til kreditkort og andre personlige ejendele. Et pusleunderlag følger også ofte med disse pusletasker.

Det kan også være, at du designmæssigt ønsker en pusletaske, der er skabt ud fra et barns fantasi og eksempelvis kan være af samme farver som dit sengetøj i barnevognen mm; et ønske der også sagtens kan opfyldes.

Find den rigtige pusletaske

Du ønsker en pusletaske med plads!

Blandt det store marked af pusletasker kan du ofte inddele dem i de hårde- og bløde modeller. De hårde bliver ofte valgt af typen, der ønsker orden, samt at tingene har sin plads, og derved ikke ligger og flyder rundt. De bløde taskers fare er nemlig, at det ofte kan være svært at lave lommer til de forskellige babyting som bleer, skiftetøj, sutteflasker, ekstra sutter og selvfølgelig mors personlige ting. Dog kan den udvides, som var det en taske uden bund. Du kan blive ved med at fylde den op med diverse ting, hvilket for mange er en god egenskab, da man altid godt kan få brug for lidt ekstra plads, når det gælder børneting; så skal der lige ekstra tøj med, endnu en madpakke og lignende.

Find den rigtige pusletaske

Bonusviden: Hvad er smart at huske?

Ved køb af en pusletaske vil det være smart at huske på, at det godt kan være, at tasken ser smart og fancy ud, men husk at spørge dig selv, om den er let at transportere. En pusletaske uden skulderrem er eksempelvis en dårlig idé at vælge, da du ofte skal bære dit barn på den ene arm, samtidig med at du bærer tasken: vælg derfor helst en skuldertaske – det gør det hele lidt mere praktisk.

Andre ting der kan være problematisk at købe første gang, er en babyalarm. Vi har derfor også lavet en lille guide til hvad du skal være opmærksom på når du kigger efter en babyalarm. Læs mere om det her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Guide til hvilken type pusletaske du skal vælge?, 7.0 out of 10 based on 3 ratings

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.