Guide og gode råd til køb af babyalarm

Guide til køb af en babyalarmEt af en forælders værste mareridts vil nok for mange være, hvis de kom til overhøre deres barn græde over længere tid, og de så kommer ud til barnevognen for at samle et – tror de – nyvågnet barn op, men i stedet møder et barn våd af tårer. Sådan en episode vil dog aldrig forekomme, hvis du gør brug af den smarte opfindelse: babyalarmer. En babyalarm gør på en måde brug af det samme princip som de “walki-talkies”, man legede med som barn; her er det dog kun portalen hos barnet, der er åben for at sende lyd. Du ligger den ene den af  et sæt babyalarm i barnevognen og den anden i eksempelvis stuen, og du er derved sikret, at du altid kan høre, hvornår dit barn er vågnet fra sine søde drømme.

Batteridrevet babyalarm

Et vigtigt parameter at huske, når du er på udkig efter den rette babyalarm er, at de begge skal være batteridrevne, da det bliver for besværligt, hvis babyalarmen inde i huset skal sættes i en stikkontakt for at få strøm; fleksibiliteten forsvinder derved. Dog skal du virkelig huske at have opladede batterier i babyalarmerne, da idéen lidt går af konceptet, hvis den ene af babyalarmerne pludselig løber tør for strøm. Et smart råd er at investere i genopladelige batterier, hvilket er langt billigere på sigt. Her er kvalitet en god detalje, da batterierne da er hurtigt opladede samt langtidsholdbare – du står altså ikke uden babyalarmer i adskillige timer.

Signalet er et vigtigt aspekt ved en babyalarm

Et godt signal er lig med, at du ikke skal frygte pludselig ikke at kunne at høre dit barn. De bedste babyalarmer kan sende et suverænt signal på over 300 meters afstand, mens de dårligste knap nok opfanger et babyskrig, du selv kan høre på egen hånd. Når du i et babyalarmsæts manual læser rækkevidden på signalet fra den ene babyalarm til den anden vær da opmærksom på, at de ikke tager forbehold for bl.a. betonvægge, der ofte står i vejen for et godt signal. Hvis du ved, at dit hus har sådanne slags vægge, bør du virkelig overveje, om du tør satse på de helt billige babyalarmer, da de også ofte leverer en kvalitet, der passer til prislejet.

Vær også opmærksom på, at en babyalarm hvor du kan indstille kanalerne er uundværlig, da du ellers risikere at din alarms signal bliver forstyrret af andre babyalarmer i nærheden.

Mikrofonen gør alt

Hvis der i en babyalarm, som ligger hos barnet, ikke er en optimal mikrofon, som kan formå at adskille eksempelvis baggrundsstøj fra barnets vejtrækning, vil du meget let blive frustreret, da lydene ofte kan blive misvisende. Ydermere er mikrofonens kvalitet bestemt vigtig, da nogle babyalarmer går i en slags dvale, indtil de opfanger babygråd for ganske enkelt at spare på batteriet.

Bonusviden: Den lidt mere tjekkede babyalarm

Du kan som forælder også vælge en af de smarte alarmer med kamera indbygget, når du køber babyalarmer, så du kan overvåge, hvad der sker hos dit barn, når den ligger helt alene i fred og ro og sover. Men hånden på hjertet, du vil alligevel altid gå ind til dit barn hvis du høre noget og derved er et kamera allerede overflødigt dertil skal du tænke på, at batteriet hurtigt bruges når et kamera skal køre og sidst men ikke mindst så er de svære , at placere korrekt i eks. en barnevogn.

Sikkerhed

Som ved bla. køb af en autostol, legetøj og børnetøj er det vigtigt at sikkerheden er i top. Lad aldrig sendeenheden ligge hos din baby hvis der er ledening påmonteret under opladning. Der kan opstå kvælningsfare hvis dit barn får fat i ledningen eller få strøm igennem sig, hvis en af de små fingre kommer ind i stikket.

Den bedste

Vi har udarbejdet en oversigt over nogle af de bedste alarmer vi selv har prøvet eller som vi med sikkerhed ved holder hvad de lover. Bl.a. kan du finde den babyalarm som vandt i TÆNK – bedst i test i 2012.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Guide og gode råd til køb af babyalarm, 5.0 out of 10 based on 1 rating

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, ,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.