Gratis babypakke til dig der er gravid

Er du gravid så findes der stadig flere virksomheder der gratis vil give dig en babypakke med gode produkter som du sikkert får brug for så snart den lille ny melder sin ankomst.

Tidligere var der endnu flere virksomheder der uddelte en gratis babypakke til gravide, den liste er nu reduceret, muligvis på grund af finanskrisen og generelle besparelser. Heldigvis kommer der løbende flere til og skulle du være bekendt med steder hvor de giver gratis babyprodukter i form af en startpakke, babypakke eller lignende, så skriv endelig i kommentarfeltet nedenfor og lad andre gravide få glæden af en gratis startpakke til gravide.

Indehold i den gratis startpakke til gravide

Der er lidt forskel i indeholdet af de gratis gaver til gravide, men fælles for dem er, at det som ofte er gode kvalitetsprodukter som du derved kan afprøve inden du beslutter dig for efterfølgende, at købe produkterne til din dejlige baby. Ligeledes variere en babypakke og produkterne skiftes løbende, så det du modtager i dag kan være meget forskelligt fra hvad din veninde modtager i morgen.

Hvordan bestiller du din gratis startpakke?

Nestlé Club

Nestlé Club koster ikke noget, men du får masser af tips og tricks til ernæring af din lille nye baby

Gratis startpakke fra Libero

Gratis Libero babypakke

For at modtage en babypakke fra Libero skal du være medlem af Liberoklubben. Det er helt gratis at være medlem og du forpligter dig ikke til noget. Følg linket hvor der også beskrives hvorledes du får din startpakke.

Få en gratis gave fra Babysam

Gratis Babybox fra Babysam

Hos Babysam kan du få en rigtig lækker startpakke eller som de kalder den, en gratis Babybox.

Du bestiller din gratis babybox på Babysams hjemmeside. Når du har bestilt din babybox skal du printe den kvittering du modtager via mail og aflevere i en Babysam forretning, som udlevere din startpakke med det samme.

Rema1000 babystartpakke

Babystartpakke fra Rema1000

Som med de andre steder vi har beskrevet, skal du også via Rema1000’s hjemmeside bestille din babystartpakke og efterfølgende udskrive og aflevere kvitteringen i den Rema1000 butik du har opgivet under bestilling.

Matas babypakke

Du skal være medlem af Club Mats, hvor du på side 2 skal krydse af, at du ønsker at være medlem af Matas babyklub. Når du efterfølgende afhenter dit medlemskort i din nærmeste butik vil du samtidig få udleveret din gratis gave med baby relaterede produkter.

Gratis point med Pampers

Pampers giver umiddelbart ikke gratis babypakker, men har der imod et pointsystem som kort fortalt går ud på, at når du har købt en pakke Pampers bleer vil du på pakken finde en kode, som du notere på din medlemsside hos Pampers. Hver kode giver dig et antal point som du efterfølgende kan bruge som betaling for forskellige babyprodukter som sendes gratis til dig.

For at deltage, skal du derfor tilmelde dig på deres hjemmeside. Det gør du her.

 

Der er ingen forpligtelser for dig

For at få glæde af alle de dejlige og gratis gaver kræver virksomhederne selvfølgelig at du lader dig registrere. Fordelen hos alle på denne liste er, at der ingen forpligtelser er om efterfølgende køb og du kan så snart du har modtaget din gratis startpakke melde dig fra listen.

Det opnår virksomhederne

Ved at give dig som er gravid gratis babyprodukter i form af en startpakke håber de selvfølgelig, at du bliver så tilfreds med produkterne, at du begynder at købe babyprodukterne når de produkter du har fået gratis er brugt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.