Gode Råd: Baby

Når man får børn opstår der 1000vis af spørgsmål! Hvordan gøres dit og dat og hvad skal jeg som mor være opmærksom på? Er der ting jeg kan gøre lidt mere smart? I denne kategori smaler vi gode råd om baby og skriver om vores egen oplevelser og hvordan vi løser bestemte problemstillinger. Du vil også her løbende finde artikler fra gæsteskribenter der også fortæller om deres oplevelser med egne babyer.

Gode råd til brug af stofbleer

Stofble er uundværligt

Stofble bruges sjældent som ble, da engangsbleer helt har overtaget den funktion af indelysende grunde. En engangs ble er nem at bruge og så skal de blot smides væk efter brug. Men… (mere…)

Læs videre
Gratis babypakke

Gratis babypakke til dig der er gravid

Er du gravid så findes der stadig flere virksomheder der gratis vil give dig en babypakke med gode produkter som du sikkert får brug for så snart den lille ny melder sin ankomst. (mere…)

Læs videre
Guide til valg af pusletaske

Guide til hvilken type pusletaske du skal vælge?

Når du skal ud at købe en pusletaske, er det en god idé i forvejen at have gjort dig en del tanker om, hvad det præcist er, du går efter, samt hvilken type du egentlig er. Der findes afsindigt mange mærker på dette marked, hvor alle tilbyder pusletasker med hver sin unikke fordel. (mere…)

Læs videre
Babyalarm guide og gode råd

Guide og gode råd til køb af babyalarm

Et af en forælders værste mareridts vil nok for mange være, hvis de kom til overhøre deres barn græde over længere tid, og de så kommer ud til barnevognen for at samle et – tror de – nyvågnet barn op, men i stedet møder et barn våd af tårer. (mere…)

Læs videre
Huskeliste til kommende mødre

Huskeliste til kommende og nybagte mødre

Når først tiden nærmer sig til at babyen kommer er der for dig som kommende mor mange spørgsmål der presser sig på. Alt omkring fødslen og og din baby er selvfølgelig grundigt diskuteret med jordmoderen og ikke noget vi her skal komme ind på. (mere…)

Læs videre