Gode Råd

Der er mange faldgrupper når det drejer sig om vores børn og hvordan vi bedst kan få mest ud af tøjkøb, køb af legetøj, babytøj og babyududstyr. Vi giver dig derfor vores og andre mødres gode råd om hvad du skal være opmærksom på, når du handler. Vi ser også på hvilke lovkrav producenterne skal overholde så du og dit barn kan få den bedste og mest sikre oplevelse ved dit nye indkøb.

Huskeliste til skolestart for børn og unge

Huskeliste til skolestart

Når skolen starter igen efter sommerferien er det en god ide, at gå børnenes skoletaske igennem og se om alt er der eller om der er skoleting der trænger til at blive udskiftet. Er det første skoleår er en huskeliste til skolestart en rigtig god ide, så du sikre dig, at alt er med i […]

Læs videre
Billig indretning af børneværelset

Indret børneværelset smart og billigt

Sjove og spændende ting til børneværelset Når i skal indrette børneværelset findes der et væld af muligheder for at gøre det til sit helt eget sted for børnene. På værelset skal børnene føle sig tryge og i sjove og hyggelige omgivelser. (mere…)

Læs videre
Klæd ungerne lag på lag når foråret banker på

Forår – husk at klæde børnene på lag på lag

Når foråret banker på døren, forårsblomsterne titter frem, fuglene begynder at synge og den iskolde vind afløses af de første varme solstråler, så bliver vi alle forårskåde og smider hurtigt vinterjakken og flyverdragten. (mere…)

Læs videre
Gode råd til brug af stofbleer

Stofble er uundværligt

Stofble bruges sjældent som ble, da engangsbleer helt har overtaget den funktion af indelysende grunde. En engangs ble er nem at bruge og så skal de blot smides væk efter brug. Men… (mere…)

Læs videre
Gratis babypakke

Gratis babypakke til dig der er gravid

Er du gravid så findes der stadig flere virksomheder der gratis vil give dig en babypakke med gode produkter som du sikkert får brug for så snart den lille ny melder sin ankomst. (mere…)

Læs videre
Udendørsleg for børn

Udendørsleg for børn med og uden legetøj

Når sommeren står for døren bliver haven et oplagt sted for børn at lege. At klatre i træer og lege gemmeleg er nogle af de yngstes favoritlege udendørs. Da det ikke er alle som har en have, kan det godt være svært at finde nye måder at lege på. (mere…)

Læs videre
Solcreme til børn

Guide og gode råd til køb af solcreme til børn

Med den nuværende verdens debat om et yderligere hullet ozonlag og derved stærkere stråler, er det blevet vigtigere end nogensinde før at huske solcreme til børn. (mere…)

Læs videre
Badetøj til børn

Guide og gode råd til køb af badetøj til børn

Når sommerferien nærmer sig, skal du som forælder – udover at tænke på ferieaktiviteter og det rette sommertøj – også ud at shoppe badetøj til børn. Hvilket barn elsker ikke at svømme rundt i havets bølger eller lege i vandlandets mange vandrutsjebaner? (mere…)

Læs videre
Guide til sommertøj til børn

Guide og gode råd til køb af sommertøj til børn

Sommeren nærmer sig, og det er tid til at pakke vintertøjet væk. Familien skal på sommerferie, og du skal finde det rette sommertøj til børnene, men hvad byder markedet på? (mere…)

Læs videre
Guide til valg af pusletaske

Guide til hvilken type pusletaske du skal vælge?

Når du skal ud at købe en pusletaske, er det en god idé i forvejen at have gjort dig en del tanker om, hvad det præcist er, du går efter, samt hvilken type du egentlig er. Der findes afsindigt mange mærker på dette marked, hvor alle tilbyder pusletasker med hver sin unikke fordel. (mere…)

Læs videre