Flyverdragt på udsalg og flyverdragt på tilbud

Flyverdragt til børn er en uundværlig heldragt i vinterhalvåret. En flyverdragt er ikke blot nem at få på for børnene den er også mere varm i forhold til eks. skibukser og en vinterjakke. Det skyldes, at det er en heldragt og der kun er åbninger til hænder og fødder og derved ingen mulighed for, at sne, vand og vind kan komme ind i mellem over- og underdel.

Gå direkte til Webshoppen

Flyverdragt Lego Wear

Lego Tec

Enkel og varm flyverdragt der er lavet med en lynlås der går helt ned i det ene ben så den er endnu nemmere at få på og af. Alle sømmene er tapede og sikkerheden er i top med 3M reflekser de helt rigtige steder og hætten er selvfølgelig aftagelig. Fodstropperne er af gummi for bedst mulig holdbarhed.

Lynlåsen er en kvalitetslynlås der holder varmen inde, helt ned til -30C. Selvom det er en billig flyverdragt er den 100% vind- og vandtæt og selvfølgelig åndbar. Nænsom vask og tørretumbling er heller ikke noget problem. Vær opmærksom på, at lufttørring er bedst, da tørretumbling kan påvirke dragtens vandtæthed.

Lego flyverdragt på udsalg

 

Flyverdragt Molo

Molo er en af de mest kendte flyverdragter, der  er toppen af kvalitet med uovertruffen slidstyrke, vandtæthed og åndbarhed.

Molo – model Polaris

Her er noget af det ypperste indenfor flyverdragt til børn. Sikkerheden er selvfølgelig i top med mange reflekser, aftagelig hætte og ingen løsthængende snore.

Denne flyverdragt har 100% fleece som inderstof og 100% thinsulate som foer. Yderstoffet er 100% vind- og vandtæt. Flyverdragten kan selvfølgelig vaskes og tørretumbles, men som med alt andet vandtæt stof kan tørretumbling påvirke flyverdragtens levetid.

Flyverdragt udsalg Molo

 

Flyverdragt Reima

Reima er lige som Molo noget af det bedste der fåes indenfor flyverdragter. En Reima flyverdragt har mange gode detaljer med bla. gummistropper under fødderne, lang lynlås der går helt ned i det ene ben, tapede sømme, elastik henover taljen bagpå for bedre pasform og så har den en ekstra varmestykke på numsen, så dit barn ikke bliver kold ved at sidde direkte på jorden.

Dragten er selvfølgelig 100% vind- og vandtæt samt åndbar.

Reimer flyverdragt på tilbud

Gå direkte til Webshoppen

Sortimentet er stort og du vil ud over ovenstående eksempler finde over 150 forskellige modeller fra disse mærker:

Green Cotton flyverdragt er selvfølgelig i super kvalitet med nogle gode og gennemtænkte egenskaber. Men det der virkelig får Green Cotton flyverdragten til at være anderledes end de andre er, at der i inderforet er anvendt 40% genbrugspolyester som er fra brugte plasticflasker.

Flyverdragt på udsalg skal også være vandtæt

Når dit barn bruger sin flyverdragt er det vigtigt at den er vandtæt, men samtidig skal dit barn kunne komme af med varmen. Derfor skal en flyverdragt være åndbar da barnet ellers hurtigt vil komme til at svede og efterfølgende blive afkølet når sveden afkøles. Husk i den forbindelse også at tørretumbling vil få de vandafvisende egenskaber til at forsvinde over tid.

Sikkerheden skal være i top – også på en billig flyverdragt

Børnetøj og dermed også en flyverdragt til børn under 7 år, må ikke have løse snore, da disse potentielt kan være farligt ved at kunne hænge fast i et legestativ eller andre normalt uskyldige steder. Det er også et krav at hætten på en flyverdragt kan knappes af, dette for, at skulle barnet hænge fast vil hatten blot blive klikket af.

Vælg også en dragt med gode og synlige reflekser. I vinterhalvåret er det mørkt længe og det giver en større sikkerhed med gode og synlige reflekser så dit barn bliver set i morgen- eller aften-trafikken.

Vælg også sikkerhed for miljøet. Tjek for en sikkerhedskyld at dragten ikke indeholderPVC som er et plastmateriale der er blødgjort med ftalater og er skadeligt for miljøet og kan være homonforstyrende.

Sørg for at vælge en flyverdragt dit barn selv kan komme i og af. Er der mange trykknapper kan det vanskeliggøre det for dit barn. Har du valgt en dragt med trykknapper, så sørg for som det første, at lade dit barn selv prøve at komme i og af dragten inden den tages i brug.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.