Populære flyverdragter fra de bedste mærker – spar op til 50 %

Flyverdragter er vinterhalvårets bedste overtøj. I webshoppen finder du alle de bedste mærker og modeller hvor mange af dem er ekstra nedsat med op til og nogle gange over 50% i rabat.

Når vinteren nærmer sig, skal man som forælder til at tænke på, hvilket overtøj dit barn dette år skal have lov til at lege rundt i og føle sig godt tilpas i. Flyverdragter er for mange børn et super valg, da det er en sammenhængende dragt, der formår at holde varmen godt inde samt udelukker eventuelt mudder, sne og jord ude fra dit barns indendørs tøj, så intet bliver slæbt med ind i huset.

Gå direkte til Webshoppen

Danefæ flyverdragter
Flyverdragter fra Ej Sikke Lej
Racoon børnetøj

Ticket To Heaven overtøj til børn
Hummel vintertøj
Billige flyverdragter

Vintertøj til babyer fra Mini A Ture
Overtøj til børn
Billigt vintertøj til børn

 

Der findes billige flyverdragter, der intet godt er værd, da de simpelthen ikke formår at holde vand og kulde ude. Modsat kan man være så heldig at finde frem til det helt rigtige mærke, der byder på en lækker flyverdragt i høj kvalitet til en samtidig overkommelig pris. Flyverdragter bør købes 1-2 år større, så dit barn kan vokse i tøjet, og du kan spare penge på ikke at skulle købe udendørstøj til dit barn hvert år. Invester i god kvalitet og både du og dit barn vil sætte stor pris på det – med garanti. Vi har fundet frem til populære flyverdragter, som byder på kvalitet, bæredygtighed, en overkommelig pris og et lækkert design. Læs mere om de gode tilbud her nedenfor.

På jagt efter den perfekte flyverdragt til dit barn – hvad skal du kigge efter?

Flyverdragter er bestemt et af de bedste designs, der længe er lavet til børn (og voksne), når efterårs- og vintersæsonen indtræffer. Men da det er en heldragt, kan der også være en del ulemper, hvis flyverdragten ikke lever op til det, den burde. Sømme, nitter og andre samlinger på en flyverdragt skal man have stort fokus på, når man udvælger barnets flyverdragt, da det er her eventuelt fugtighed og vand trænger ind til barns indendørstøj og krop. Man kan måle, om udendørs tøj vil holde en vandafvisende tilfredsstillende standard ud fra vandsøjletryk. Ultragodt udendørstøj kan holde op til 10.000 mm, men dette er meget svært at finde til en overkommelig pris, og er slet slet ikke nødvendigt når det kun omhandler, at dit barn sidder på jorden og leger eller går tur ude i regnvejret. Det siges, at man, hvis man går efter 3-4000 mm som et vandsøjletryk, vil opleve et tilfredsstillende resultat og være en tilfreds kunde. Derudover skal en god flyverdragt være vindtæt og have åndbarhed. Kan du finde din udvalgte flyverdragt med aftagelig hætte, bør du gå efter det, da det er mest sikkert for dit barn i tilfælde af en gren får fat i hætten eller lignende. Til sidst gør det intet at bringe lidt sjov ind i billedet. Hæng nogle sjove reflekser på dit barns flyverdragt, køb udendørstøj i sjove mønstre/farver og gør det derved nemmere for dig selv, når dit barn en tidlig morgen skal tvinges i den store varme flyverdragt.

Flyverdragter – Best i test

Ticket to heaven har bl.a. i 2013 fået kåret deres Othello flyverdragt som værende ”bedst i test”. Et kendetegn ved denne model er det søde pels på hætten og behagelige farver, som dragten er kreeret i; et godt label at få som bliver givet ud af et anerkendt svensk institut, som testprøver produkter. Hvad Ticket to heaven bl.a. altid benytter i deres flyverdragter (også kaldet Ticket Outdoor) er indvendigt nylon, som gør dragten meget mere behagelig for dit barn at bære. Deres tøjmaterialer indeholder ikke skadelige stoffer og en anden god ting; den udvalgte model har flapper på lynlåsen, som gør, at den ikke ”skaver” på halsen.

Men Ticket to heaven er ikke det eneste førende mærke på markedet med et godt design på flyverdragter. Racoon og Mikk-Line har et sødt godt udvalg til både de helt små og større bydende på et klassisk naivt design. Ej sikke lej, som er kendt for deres striber og sjove mønstre, er også på banen med interessante flyverdragter af høj kvalitet. Er man til et mere ”modent” design er Weather Report Tusi bestemt også værd at tage et kig på. Markedet er fyldt med interessante skandinaviske og europæiske mærker, der sætter en dyd i høj kvalitet og bæredygtighed. Tag et kig på udvalget vi har fundet, som er udvalgt med henblik på at give dig lige netop disse to ting; og ja, en overkommelig pris.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.