Flyverdragt til børn fra Reima, Molo og Hummel

Den bedste flyverdragt til børn får du helt sikkert fra en af de kendte mærker. Dem der vel nok er de bedste er en flyverdragt fra Reima, Molo eller Hummel. Vi har derfor fundet nogle af de bedste til dit barn.

Reima flyverdragt

Gå direkte til Webshoppen

Reima flyverdragt, model Spatial
Reima flyverdragt
Reima flyverdragt til pige

En flyverdragt fra Reima er kendt for en super kvalitet og som en dragt dit barn ikke kan slide op. Reima flyverdragt har altid nogle smarte og gennemtænkte detaljer som børnene er glade for og sætter pris på. Bla. er det flere af deres modeller der har et ekstra varmestykke på numsen, så dit barn kan sidde på den kolde jord eller sne uden at blive kold.

Molo flyverdragt

Gå direkte til Webshoppen

Molo flyverdragt, model Hero
Molo flyverdragt, model Polarid
Molo flyverdragt, model Prxis

Molo er en af de producenter der kan lave en flyverdragt til børn hvor kvaliteten er helt i top. En flyverdragt fra Molo er kendt for høj kvalitet, meget slidstærk, vandtæt men lader stadig dit barn ånde så de ikke blive våde af sved og kondens inde i dragten. Til alle kollektioner fra Molo findes der matchende elefanthuer og vanter for at fuldende vinterpåklædningen.

Hummel flyverdragt

Gå direkte til Webshoppen

Hummel flyverdragt
Hummel flyverdragt til piger
Hummel flyverdragt til baby

En flyverdragt fra Hummel er lavet med omtanke og er rigtig flotte og så er der ikke er sparet på kvaliteten. Pasformen er rigtig god og børnene elsker, at være ude i deres Hummel flyverdragt hvor alle modellerne er dejlige at have på og så er det samtidig smarte.
Fin den rigtige flyverdragt til børn

Der findes selvfølgelig mange andre gode mærker der laver en flyverdragt til børn i høj kvalitet. Søger du efter en flyverdragt fra en af nedenstående mærker kan du selvfølgelig også finde dem. For nemheden skyld har vi lavet et link direkte til shoppen og de enkelte mærker og deres hele sortimentet.

Flyverdragter skal også overholde sikkerheden

Når du skal købe en flyverdragt, er det vigtigt du husker på sikkerheden. For at en dragt lovligt kan sælges i Danmark skal den derfor være godkendt. For børn op til 7 år gælder det bla. at der ikke må være løsthængende stroppe og hætte skal være aftagelig. Dette er for, at dit barn ikke skal kunne hænge fast under leg.

Du kan derfor være sikker på, at har en dragt ikke som standard disse to ting, så er den ikke godkendt til salg i Danmark. Køber du en af de mærker vi beskriver her på siderne er du helt sikker på, at sikkerheden er i top og alle flyverdragter er godkendte.

Det må godt være smart

Ved valg af overtøj til børn skal de første tanker og overvejelser være funktionalitet og kvalitet. Det er ikke sundt for dit barn, kun at vælge ud fra design, så ender du hurtigt med en dragt dit barn ikke kan være ude i ret længe og risikere, at blive syg pga. at flyverdragten ikke holder på varmen og ikke er vandtæt/åndbar.

Flyverdragt på tilbud

Flere af de børnetøjsforretninger vi samarbejder med har ofte tilbud på en flyverdragt til børn fra Reima, Molo eller Hummel. Det er blot, at besøge butikkerne og se hvilke tilbud der er i øjeblikket.

Leder du ikke efter en flyverdragt fra et af de kendte mærker, kan du med fordel se vores artikel/oversigt over billig flyverdragt.

Heldigvis er hovedparten af dragterne fra de store mærker også designet så de også er smarte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.