Mikk-Line flyverdragt og Ticket to Heaven flyverdragt til børn

Mikk-Line flyverdragt

<< Se hele sortimentet fra Mikk-Line her >>

Mikk-Line er dansk produceret udendørstøj til børn hvor, kvalitet og funktionalitet er i højsædet og så er en flyverdragt fra Mikk-Line også smart.

Flyverdragt fra Mikk-Line

Flyverdragt til børn

Flyverdragt fra Mikk-Line

Flyverdragt til børn

Flyverdragt fra Mikk-Line

Flyverdragt fra Mikk-Line

Ticket to Heaven flyverdragt

<< Se hele sortimentet fra Ticket to Heaven her >>

Gennemtænkte og høj kvalitet er kendetegnede for en flyverdragt fra Ticket to Heaven.

Flyverdragt fra Ticket to Heaven

Flyverdragt til børn

Flyverdragt fra Ticket to Heaven

Flyverdragt til børn

Flyverdragt fra Ticket to Heaven

Flyverdragt til børn

Mikk-Line flyverdragt til børn – Derfor

Over 20 års erfaring er hvad Mikk-Line kan prale af at have i forbindelse med udvikling af flyverdragt til børn i allerhøjeste kvalitet. Hos Mikk-Line er der et konstant fokus på innovation i form af, at de altid vil forsøge at udfordre og overgå sig selv ved nye designs.

De har fire hovedpunkter, som de i deres flyverdragter til børn benytter som krav til høj kvalitet: Vandtæthed, vindtæthed, åndbarhed og isolering. Mikk-Line har to kollektioner af flyverdrag-ter, hvoraf den billigste flyverdragt til dit barn ville være fra ‘Oxford serien’, som med sin perfekte pas-form gør det let og behageligt for barnet at lege og nyde udendørsvejret aktivt. Denne billige serie fra Mikk-Line er populær blandt forældre grundet lækkert design, refleksdetaljer samt den aftagelige hæt-te; en god sikkerhedsdetalje.

Mikk-Lines ‘Nylonwear’ kollektion er en ikke en ligeså billig flyverdragt til dit barn som ‘Oxford serien’, men kvaliteten kan her er i top med de tapede syninger, ‘letvægten’ som nylonstoffet udgør samt den lange holdbarhed. Du kan læse mere om Mikk-Line på deres hjemmeside.

Ticket to Heaven flyverdragt til børn – Derfor

Ticket to Heaven lancerer flyverdragter til børn, hvis største fokus er høj sikkerhed: alle snore, frie kemikalier og andet ses ikke på deres udetøj. De sætter en stor dyd i at skabe tøj der er farverigt, let at bevæge sig i for barnet samt har sjove detaljer. Flyverdragterne fra Ticket to Heaven er lækre og varie-rende i design, hvilket gør dem interessante at følge som forælder.

Prismæssigt ligger de lidt højere end Mikk-Line, hvilket så også kommer sig af, at de som sagt fokuserer meget på høj sikkerhed. Dog er prisen på deres flyverdragter ikke ens, hvorfor det bare handler om at gå på jagt efter den billige flyverdragt til dit barn, som falder i netop din smag.

Vigtigheden i god kvalitet

Når du sender dit barn ud at lege i det af og til kolde vejr, ønsker du ikke at få et barn ind igen med klaprende tænder og gåsehud på kroppen. Dette er, hvad der kan ske, hvis de små personer ikke får ordentligt udetøj på. Derfor har vi valgt at finde to kvalitetsmærker af flyverdragter til børn, som på diverse anmeldelseslister mm. rangerer højt. Ticket to Heaven og Mikk-Line ved, hvordan gode flyver-dragter kreeres.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, , ,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.