Playmobil legetøj til de legesyge børn

Playmobil legetøjPlaymobil legetøj er verdenskendt og altid populært

Playmobil legetøj kender de fleste mennesker, for Playmobil har eksisteret i rigtigt mange år. Playmobils popularitet skyldes, som med Lego, at producenterne har været dygtige til at følge med tiden, og lave både figurerne, men også alle de ting der findes i Playmobil verdenen interessante for de fleste børn og som med Lego finder du også mange af Disneys figurer eller figurer fra nogle af de mest kendte børnefilm. Du kan jo få de fleste fartøjer så som brandbiler, lastbiler, autocamper, flyvere, skibe og helikoptere, og samtidigt er der tilbehør med i pakkerne der passer til de enkelte fartøjers funktion. De små figurer er også populære fordi du kan skifte ovedbeklædning på dem, og så har de gribe håndtag på hænderne, så de kan holde fast i diverse ting. Så der er masser af funktioner som Playmobil kan bruges til og leges med.

Gå direkte til Webshoppen

Playmobil legetøj til de legesyge

Playmobil prinsesse

Playmobil Pirat tema

Drage tema fra Playmobil legetøj

Alt fra Piratskibe til bondegårde til prinsesser

Udvalget af Playmobil er stort og nyt kommer til hele tiden. Eksempelvis kan du købe et Piratskib men også en masse ekstra tilbehør følger med, så som 2 armbrøstkanoner, søkort, våben, et aftageligt overdæk, skattekiste, et anker og en kran, der begge virker rigtigt. Piratskibet er udstyret med hjul så du kan lege med det på gulvet, men det kan også flyde i f.eks. badekaret. Det der også gør Playmobil så populært er, at børnene kan få meget tilbehør der passer til figurerne og som kan deles på andre figurer. Til børnene kan du også købe en Plaaymobil politihelikopter med søgelys. Helikopteren har et hejseværk, så du kan hejse politifolk og udstyr op og ned fra helikopteren. Rotorbladene kan desuden dreje rigtigt rundt og så kan du åbne frontruden. Så børnene får nogle sjove funktioner med Playmobil legetøj, så fantasien rigtigt kan folde sig ud i legen med Playmobil.

Playmobil både for piger og drenge

Playmobil er for alle mindre børn og der er masser af legetøj der passer til piger og drenge så både bror og søster kan få glæde af det. Det der gør Playmobil ekstra godt til mindre børn, er at meget af det, er mere enkelt end Lego, men det er helt klart noget der som Lego udfordre børnenes fantasi og så er springet til Lego ikke ret stort.

Der er også lavet bondegårde med dyr og andet sjovt tilbehør, og til de børn der elsker heste kan du få en bil med hestetrailer, en jockey og en hest i pakken. Du kan også købe en rideskole med alt hvad der tilhører af udstyr og tilbehør, så som heste, hestefold, hestestald, høloft, føl, katte, figurer og en masse sjovt tilbehør til at passe godt på hestene.

Billigt Playmobil legetøj

I shoppen finder du altid et stort udvalg af Playmobil og der er også altid et stort udvalg på tilbud, så du kan være sikker på de bedste priser på nyhederne og ekstra gode tilbud så der også er råd til lidt ekstra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.