Julekalender og adventskalender til børn

Julekalender og adventskalenderJulekalender eller Adventskalender er nogle af de ting børnene glæder sig til og gør at forventningerne, glæden og spændingen til julen er stor.

Julekalender og adventskalender med legetøj vækker altid glæde og spænding hos børnene. Nogle af de mest populære pakker til en julekalender er med Lego. En Lego julekalender fåes som en færdig kalender med små figure bag hver låge. Du kan også lave din egen julekalender eller adventskalender med Lego legetøj. Her finder du små og store Lego pakker i alle prisklasser.

Leder du efter færdige pakkekalender, julekalender eller adventskalendere til børnene, kan du finde mere om det her.

Lego julekalender fåes med alle børnenes yngligsfiguere og temaer. Fks. Lego Star Wars kalender, Lego Friends, Monster High, Disney Princess og mange flere spændende julekalendere.

Lego Star Wars julekalender
Friends julekalender
Lego julekalender

Monster High til børn
Bamse kalender
Disney Princess

Til en adventskalender kan du gå på jagt i webshoppens bedste tilbud på legetøj, hvor du finder legetøj der er nedsat med op til 75%. Her finder du populært legetøj med stor rabat fra alle de bedste legetøjsmærker som, Lego, Barbie, Disney, Fisher-Price og mange hundrede flere. I shoppen finder du også et stort udvalg i børnetøj fra de bedste mærker til rigtig gode priser.

En julekalender giver børnene en endnu bedre forståelse for hvornår julen helt præcis kommer. Når de får en lille gave hver dag fra d. 1. december til d. 24. december kan de visuelt se hvor mange dage der er tilbage til juleaften og samtidig glæder de sig til hver morgen, at skulle pakke en lille gave op.

Det er ikke alle der også har en adventskalender samtidig med en almindelig julekalender, men flere og flere gør det på den måde, at julekalenderen er små søde (og billige) pakker og hvor adventskalenderen er en lidt støre pakke.

Er budgettet ikke så stort er en adventskalender en rigtig god ide, da den jo kun er 4 pakker hvor en almindelig julekalender er 24 pakker.

Gode ideer til en julekalender

Som vi alle ved er en julekalender en kalender der starter d. 1. december og slutter d. 24. december. Oprindeligt startede julekalenderen i Tyskland af en bayersk forlægger ved navn Gerhard Lang i 1907. De første julekalendere var små vers man læste hver dag og først senere fandt Gerhard Lang på, at sætte nummerede låger på som vi kender i dag. Det var dog først i 1932, at den første julekalender kom til Danmark.

I dag findes der mange typer julekalendere. En slikjulekalender er enten en færdigkøbt kalender med et stykke slik gemt bag hver låge. En anden type og den vi også beskriver her er en pakkekalender hvor der hver dag gives en lille pakke eks. med legetøj. En af de seneste års mest solgte julekalender primært til voksne er en skrabekalender.

For alle typer julekalender eller adventskalendere gælder det, at du sagtens selv kan lave den. En pakkekalender kan ophænges på en tørresnor, måske med sokker eller strømper der er nummereret. Pakkerne med numre på kan også ligge i en kasse hvor børnene selv skal finde den rigtige pakke for den enkelte dag, så kan de passende glæde sig til næste dag, da de jo sagtens kan se alle de andre pakker i kassen.

Generelt gælder det, at det kun er fantasien der sætter grænsen for hvordan du laver en julekalender eller adventskalender.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.