Brætspil til børn – Anmeldelser og guides til de bedste spil

Brætspil til børn udvikler og øger dit barns læring og øger dit barns logiske tankegang. Spil lære også børn af samarbejde og eks. familiespil lære børnene, at hygge og sjov sammen er bedre end at side alene med en nintendo eller iPad.

<< Se det store sortimentet af spil og brætspil her >>

Billigt legetøj til børn

Billedlotteri

 

Klassisk billedlotteri som både er sjovt og som træner dit barns huske- og genkendelsesevner. Vi har valgt denne udgave da den leveres i en smart metalæske som er nem at tage med og som også pynter på hylden. Alder fra 3 til 6 år.

Billigt legetøj til børnColour Code

Sjovt og prisvindende spil. I spillet skal du trække en udfordring og efterfølgende placere brikker ovenpå hinanden så de matcher symbolet på udfordringen. Ud over at også er meget morsomt for voksne at spille med børnene så udvikler det dit barns logiske sans og finmotorik. Alder fra 5 år.

Billigt legetøj til børnPuslespil til børn

Puslespil kræver ikke så stor en introduktion. I dag findes der mange typer og sværhedsgrader. Puslespil stimulere dit barns evne til at skabe relationer mellem billeder, genkende forme og farver og ikke mindst træner det koncentrationsevnen. Jo ældre de bliver og et puslespil bliver med større sværhedsgrad vil du som forældre kunne have mange hyggestunder sammen med dit barn, imens i ligger et puslespil. Alder fra 1 år.

Billigt legetøj til børn

Pingviner på isen

 

Hjælp de små pingviner med, at blive på isen. Det ser let ud men kræver, at dit barn bruger sin logiske sans og finmotorik for ellers flader pingvinerne i vandet og spillet tabes. Et rigtig sjovt spil hvor også de voksne sættes på en prøve hvis de ikke koncentrere sig. Alder fra 6 år.

Klickado

Brætspillet der har haft æren af, at blive kåret som årets børnespil er populært hos børnene. Klickado minder på mange måde om Mikado. Spillet er for børn fra 4 år. Klickado er et spil der træner børns strategiske evner, taktik og fingerfærdigheder. Selv voksne synes det er rigtig sjov og der går hurtigt mange timer med familiehygge og spil.

Octopus

Octopus er et rigtig sjovt og nyt spil, som børnene allerede har brugt mange timer med. Spillet kan ændres i sværhedsgrad men passer til børn fra 5 år. Det er sjovt, at se hvordan børnene lever sig ind i spillet der virkelig pirre fantasien hos børnene. Octopus er et spil der er i familie med vendespil men med endnu flere elementer der gør, at dette brætspil er et spil børnene kommer tilbage til med jævne mellemrum.

Derfor skal du spille spil med dit barn

Der findes mange typer brætspil til børn, bla. hovedbrud, quiz mm. Fælles for dem alle er, at det er leg og sjov, der samtidig udvikler børns færdigheder. Alle spil er forskellige og har fokus på forskellige færdigheder som; fantasi, kreativitet, paratviden, motoriske færdigheder, samarbejdsevner, hukommelse, koncentrationsevne og evnen til at tænke taktisk og strategisk, kompetencer som bringes med videre i livet.

Brætspil til børn og familiespil er underholdende og hygge, men det giver også børn elementer som de senere tager med sig i deres opdragelse og uddannelse.

Med alle de spil til børn der fås kan vi umuligt dække dem alle. Derfor har vi valgt at fokuser på de brætspil vi selv har haft stor glæde af og hvor vi ved, at vores børn og deres venner og veninder med stor glæde har spillet. Vi har selvfølgelig også glæde af billig Lego og andet legetøj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.