Vinter-udsalg på børnetøj – Guide til til bedste tilbud

Vinter-udsalg børnetøj eller januar-udsalg børnetøj er to betegnelser der dækker over det samme – Tøj, sko og legetøj til meget stærkt nedsatte priser.

Når julen er ved at være ovre og januar kommer er der tradition for, at butikkerne holder januarudsalg. Online butikkerne starter typisk lidt før og har nogle fantastiske tilbud på børnetøj.

Her på siden har vi samlet de bedste og største vinter-udsalg børnetøj, fra online butikker der i forvejen har stærke priser.

Til hver butik der holder vinter-udsalg på børnetøj har vi knyttet en beskrivelse af nogle af deres bedste tilbud.

Vinter-udsalg på børnetøj

Bootz billigt børnetøj og billigt tøj til kvinder og mænd

Vinter-udsalg på børnetøj hos Bootz betyder op til 50% i rabat på mange af de kendte børnemærker. Men ikke nok med det, så gælder tilbudet også mærkevarer til mor og far. Hvilke mærker der er på januarudsalg kan du se på siden om billigt børnetøj fra kendte børnetøjsmærker.

Gå direkte til Bootz og se deres vinterudsalg >>

 

Nelly Outlet

Hos Nelly er vinter-udsalg på børnetøj rigtig spændende. Dette på grund af at deres vinterudsalg eller januar-udsalg dækker flere produktgrupper som tøj, sko, accessories, hudpleje og sommertøj.

Gå direkte til Nelly og se deres vinterudsalg >>

Stylepit - billigt børnetøj

 

Stylepit er en af de mest populærer online børnetøjs butikker. Hos Stylepit finder du alle de populærer mærker til gode priser og deres vinter-udsalg er bestemt et besøg værd, med utrolig mange ekstra gode tilbud. Men Stylepit er mere end godt og billigt børnetøj. De har også en særskilt webshop til kvinder med populært modetøj. Der er også en online butik kun med billigt tøj til mænd og sidste skud på stammen er en butik kun med sportstøj.

Gå direkte til Stylepit og se deres vinterudsalg >>

Kids-World børnetøj på nettet

Kids-World er på kort tid blevet en rigtig kendt og brugt børnetøjsbutik men masser af børnetøj og accessories fra alle de kendte mærker. I øjeblikket holder de udsalg og du kan hurtigt få billigt børnetøj og spare op til 50% på meget af det bedste børnetøj fra de bedste mærker.

Rabatkode: JANUAR giver 10%  ekstra rabat på udsalgsvarer t.o.m. 13.01.2013

Gå direkte til Kids-World og se deres vinterudsalg >>

 

Vinter-udsalg på børnesko

Heppo outlet

Heppo er en af de helt store online sko butikker. Deres vinterudsalg dækker rigtig mange af de mest populære mærkevarer. Der er bla. tilbud på Timberland, tilbud på Addidas, tilbud på Llyod, tilbud på…ja du skal næste selv kigge da pladsen her er for lille til alle de gode vinterudsalgs tilbud du finder på sko.

Gå direkte til Heppo og se deres vinterudsalg >>

Skobox outlet

Skobox er også en af de mest populærer online skobutikker der som de andre også holder vinterudsalg. Her finder du også de populærer sko mærkevarer, som Vagabond, Billi Bi, Rieker, Tamaris, Merrell og mange flere. Flere af modellerne fra disse mærker finder du selvfølgelig på deres vinterudsalg.

Gå direkte til Skobox og se deres vinterudsalg >>

 

Spartoo skoudsalg

Spartoo er en ung online skobutik der med succes sælger sko til over 20 lande. I deres sko-udsalg finde du bl.a mærker som Converse nedsat 50%, Hummel nedsat med 50% og mange flere fantastisk tilbud.

Gå direkte til Spartoo og se deres vinterudsalg >>

Vinter-udsalg på legetøj

Billigt legetøj

Selvfølgelig er der også januar-udsalg på legetøj. En af de største online butikker med legetøj til børn Lekmer holder selvfølgelig også udsalg på legetøj…også fra alle de kendte mærker. Spar helt op til 80%.

Gå direkte til Lekmer og se deres vinterudsalg >>

Vinter-udsalg på børnetøj kan derfor med fordel købes online hvor 1000vis af børnetøj, babytøj, babyudstyr og børnesko er på tilbud. Du skal ikke lede længe efter børnetøj på tilbud fra de største og mest kendte mærker.

Alle de webshop vi har her på siden der enten har vinterudsalg på børnetøj eller børnesko, har også udsalg på tøj og sko til kvinder og mænd. Du kan derfor med sikkerhed også finde fantastiske tilbud på lækkert mærkevarer tøj og sko til mor og far, samtidig med at børnenes gaderobeskab fylders.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.