Uldundertøj til børn i bedste kvalitet

Undertøj til børn skal både være dejlig blødt, men også være med til at dit barn ikke fryser. Når det er koldt er uldundertøj det bedste du kan give dit barn på inderst. Når det er forår og sensommer kan uldundertøj og nattøj i uld også være en fordel, specielt da mange børn har en tendens til, at skubbe dynen af og derved hurtigt kan komme til, at ligge og fryse.

Tilbud på uldundertøj og uldnattøj

>> Gå til sortimentet af uldundertøj til børn <<

Bodystocking til børn i uld
Bodystocking til børn i uld
Bodystocking til børn i uld

Vi har fundet et stort sortiment i uld som både er i høj kvalitet og samtidig billigt. Du finder bl.a. børnetøj i uld fra flere kendte mærker som Joha, CelaVi, Name it, Hust & Claire og mange flere.

Undertøj til børn i uld har nogle fordele i forhold til bomuld.

  • Uldundertøj leder eks. dit barns sved væk fra kroppen, så huden forbliver tør.
  • Uldundertøj er også mere varm end bomuld.
  • Uld isolerer mod kulde

Der er derfor ingen tvivl om, at uldundertøj til børn er et godt valg. En gammel tommelfingerregel siger, at man skal bruge uldundertøj i de måneder der slutter med “r”, så dit barn er mest muligt beskyttet i den kolde periode.

Undertøj til børn i uld kradser ikke. Så at sige alt uldundertøj laves i dag med den uldtype der hedder Merinould, som er en af de blødeste typer uld, der gør at tøj produceret med Merinould i kradser eller klør.

Undertøj i uld vil dog ofte virke irriterende på huden hos børn med sart hud eller børneeksem. Til disse børn vil undertøj i bomuld være at foretrække og eks. med en bomuldstrøje udenpå.

t-shirt til børn i uld
t-shirt til børn i uld
t-shirt til børn i uld

Undertøj i bomuld

Undertøj i bomuld er dejlig blødt og kan bruges af alle. En stor fordel er også, at det kan kogevaskes. Hovedparten af alt undertøj til børn i bomuld er lavet med 100% ren og blødt bomuld hvor det meste også er Øko-Tex certificeret. (ikke 100% økologisk)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.