Tips til køb af børnetøj med rabatter hvor du sparer mellem 60 og 80%

Billigt børnetøj med vores tips til 6 ting du med fordel kan købe på udsalg. Det er jo ingen hemmelighed, at når julen er over begynder der også, at komme børnetøj på udsalg. Du kan derfor med stor fordel og store besparelser tænke lidt frem i tiden og allerede nu købe vintertøj der skal skiftes. Gør du det spare du hurtigt 60 – 70 % og nogle gange mere.

3 af de webshops vi synes er de bedste finder du her. Det er alle butikker der hele tiden har rigtig gode tilbud og et kæmpe sortiment og ikke mindst hurtig levering og god bytteservice.

Kids-World outlet

Zalando outlet

Stylepit billigt børnetøj

Vi har derfor sammensat en lille oversigt over de 6 ting vi mener der er størst besparelser på at købe nu.

Flyverdragt til børn

Flyverdragt til børn

En flyverdragt skal sidde godt men må ikke stramme og så skal der være plads til en ekstra trøje indenunder til de ekstra kolde dage. Er dit barns flyverdragt allerede nu ved, at være lidt slidt giver det god mening at købe en ny, i en størrelse der passer dit barn til efteråret.

Ved at købe nu hvor der er godt gang i udsalg på flyverdragter, kan du få en af topmodellerne og spare 100‘vis af kroner. Ved at du køber en flyverdragt på udsalg nu, er du sikker på, at have en helt klar flyverdragt til efteråret hvor det er tid til igen at finde flyverdragten frem igen.

Vinterjakke til børn

Billig vinterjakke til børn

Selvom flyverdragten er på plads er det en god ide også at have en god vinterjakke. Det er omstændigt at klæde dit barn på med en flyverdragt hvis det blot drejer sig om en kort tur i bilen enten til købmanden eller til skole, her vil en lækker vinterjakke være at foretrække.

Vinterjakker på udsalg kan spare dig mellem 60 – 70% vel at mærke på denne vinters topmodeller. Ikke noget dårligt køb i forhold til, at købe en vinterjakke til fuld pris senere.

Vinterstøvler til børn

vinterstøvler

Vinterstøvler bliver udsat for meget i løbet af vinteren (salt og fugt) og slides derfor typisk lidt hurtigere. Og som med flyverdragten er der gode chancer for, at dit barn ikke kan passe sine ynglings vinterstøvler når det igen bliver tid til at finde dem frem.

Så gør dig selv og din økonomi i tjeneste og køb allerede nu dit barns næste par vinterstøvler. Typisk kan du spare over 60-70% ved at købe dette års modeller. Husk dog at tage højde for, at dit barn vokser og køb de nye og billige vinterstøvler et par numre større.

Vanter, hue og elefanthue til børn

Vanter og huer på tilbud

Både vanter til børn, huer og elefanthuer er ikke noget børn fra treårsalderen vokser ud af fra år til år. Men meget tit mistes en vante i ny og næ og når der igen bliver brug for vanterne er der ikke flere i posen. En god vane er, at shoppe vanter og huer under udsalget og få et lille “lager”, så du ikke skal ud og købe til fuld pris.

Nattøj og pyjamas til børn

Nattøj til børn er uundværligt, men også noget vi som forældre ofte glemmer at forny. De fleste kender vist, at nattøj til børn har en tendens til hurtigt, at blive for kort og underbenene bliver blottet natten lang. Lidt unødvendigt at dit barn skal ligge og fryse, taget i betragtning at nyt nattøj eller pyjamas kan fås for under 100 kr.

Økologisk børnetøj og billigt børnetøj

Bodystocking til børn

Når der nu alligevel er udsalg og du finder lækkert, smart og billigt børnetøj, hvorfor så ikke også opgrader dit barns sortiment af bodystockings? I øjeblikket finder du rigtig mange bodystocking til børn og undertøj til børn i eksklusive materialer til uhørt lave priser.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.