Petit Bateua – sødt og lækkert modetøj til børn

Petit Bateau modetøj til børn

Modetøj til børn? Her er Frankrig hjemstad for nogle af verdens største modehuse og lækre unikke tøjmærker. Alle vil have fingrene i tøjet, men det er ofte for dyrt. Vi har dog fundet et helt specielt fransk mærke, der producerer lækkert modetøj til børn til en overkommelig pris – Petit Bateau. Interesseret i at høre mere? Læs videre nedenfor.

Gå direkte til Webshoppen

Designer natdragt til piger
Sød og lækker natdragt til piger
Modetøj til børn fra Petit Bateau

Billig pyjamas til drenge
Pyjamas - modetøj til børn
lækker og blød pyjamas

Bodystocking til baby
Bodystocking fra fransk modehus
Body til baby fra fransk modehus

Petit Bateau – billigt og produceret med lækre fabrikater

Som forælder ønsker man det bedste for sine børn, og med samfundets udvikling kender vi alle efterhånden til de usunde stoffer i både legetøj og hverdagstøj, der kan fremprovokerer allergiske reaktioner. Det ved de bedste modehuse og tøjmærker, og Petit Bateau er en af disse. De sætter en dyd i at være stolt af deres tøjmærke, hvorfor de i deres higen efter at kreere lækkert modetøj til børn har valgt at sy alt deres børnetøj i 100 % bomuld. Derudover har Petit Bateau personer ansat til udelukkende at beskæftige sig med små detaljer, der gør børnetøjet spændende og komfortabelt for barnet at bære.

Historien bag Petit Bateau

Børnetøjsmærket Petit Bateau har eksisteret i 120 år, og manden bag hele idéen var en professionel væver i en lille by i Frankrig, der spenderede dag ud og dag ind på at væve og kreere tøjdele. Pierre Valton, som var væverens navn, var dog ikke tilfreds med kvaliteten og bestemte sig for at danne sit eget tøjmærke – Petit Bateau. Firmaet startede med at producere undertøj i bomuld med et sofistikeret design, og blev kendt som værende toppen af islagkagen over alle andre undertøjsmærker.

Heldragt fra Petit Bateau
Petit Bateau heldragt
Heldragt - modetøj til børn

Billig t-shirt fra Petit Bateau
Billig t-shirt til piger
Modetøj til børn fra Petit Beteau

Lækkert modetøj til børn – kategorier?

Idéen er nu ført videre – stadig med samme kvalitet og måske endda endnu bedre, og Petit Bateau producerer nu tøj til både mænd, kvinder og børn. Blandt lækkert modetøj til børn kan du nu både købe undertøj, nattøj og hverdagstøj. Designet er enkelt og sofistikeret og gør ofte brug af de kendte franske striber, som også kan sættes i forbindelse med tøjmærket Chanel. Lad dit barn sove trygt og godt om natten i et sødt lækkert sæt nattøj, have første skoledag i en aristokratisk marineblå jakke der både ser godt ud og føles fantastisk, og køb alverdens bomuldsundertøj til dit barn der aldrig vil kradse og miste blødheden.

Petit Bateau – lækkert modetøj til børn der aldrig mister blødheden

Vi kender alle til det; du har købt den lækreste bodystocking til dit barn, vasker den 3 gange og pludselig er den striks og træls at røre ved med fnullerklumper over det hele. Petit Bateau har fundet deres helt egen unikke hemmelige løsning på dette problem, hvorfor det nu er blevet verdenskendt, at du med deres undertøj, nattøj og hverdagstøj aldrig vil opleve disse problemer. Genbrug tøjet til dit næste barn og det vil stadig holde og se nyt og flot ud. At købe tøjmærket Petit Bateau er klart en af de bedste investeringer, når du er på udkig efter lækkert modetøj til børn. Det er lækkert, stilrent, langtidsholdbart, blødt, 100 % bomuld – og så er det fransk. Franske små tøjmærker forstår altid at ramme plet med deres evige unikke designs.

Synes du også at modetøj til børn fra de mest kendte modehuse er skønt, så se evt. også de lækre modetøj fra Armani og Ralph Lauren.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.