Økologisk børnetøj – smart, miljøvenligt og billigt børnetøj

Økologisk børnetøj og billigt børnetøjMeget børnetøj produceres i dag på store fabrikker, hvor der ikke tænkes så meget på miljøet men mest på at producere billigt børnetøj.

Økologisk børnetøj kan nu sagtens være billigt børnetøj. Vi ser flere eksempler på, at nogle små niche producenter slår sig ned med produktion af 100% økologisk børnetøj eller målrettet arbejder med miljøhensyn.

Billigt børnetøj – 100% økologisk børnetøj

Mærket Urban Elk er dansk designet børnetøj som anvender vandbaseret indfarvning og hovedparten af kollektionen er fremstillet i 100% økologisk bomuld. De anvender også øko-tex 100 mærket som bla. betyder at tøjet er garanteret fri for skadelige stoffer for dit barn

<< Se hele sortimentet fra Urban Elk her >>

Billigt børnetøj

Økologisk børnetøj

Økologisk børnetøj

Billigt børnetøj

Billigt børnetøj

Økologisk børnetøj

Økologisk børnetøj fra Fred’s World Green Cotton
Måske genkender du Fred? Fred er Green Cotton’s lille grønne frø som er på alt fra denne kollektion. Hvis du genkender han, viste du så at tøjet der bære ham som kendetegn er produceret under de strengeste miljømæssige hensyn?

Fred’s World Green Cotton er certificeret efter GOTS certificering som er en af de strengeste mærkninger til økologisk børnetøj.

Tøjet fra Green Cotton er smart og farverigt, men stadig i høj kvalitet. At det samtidigt er billigt børnetøj er kun et plus.

<< Se hele sortimentet fra Green Cotton her >>

Billigt børnetøj

Økologisk børnetøj

Billigt børnetøj

Billigt børnetøj

Økologisk børnetøj

Billigt børnetøj

Økologisk børnetøj

Billigt børnetøj

Økologisk børnetøj


Økologisk hjemmesko – sutsko

Hjemmesko eller populært sagt sutsko, er lidt en overset ting hos mange forældre. Men fakta er, at børn bliver beskyttet mod et koldt gulv og samtidig er hjemmesko skridsikre, hvilket gør at dit barn ikke glider og falder så meget. Når først dit barn er begyndt at bruge hjemmesko vil de blive brugt dagligt og i mange timer.

Med EZPZ hjemmesko får dit barn en sutsko i 100% økologisk læder der er slidstærk, skridsikker, blød, uden allergifremkaldende stoffer og ikke mindst rigtig smarte.

<< Se hele sortimentet fra EZPZ her >>

Billig børnetøj
Økologisk børnetøj
Billigt børnetøj

En af fordelene ved økologisk børnetøj er, at de typisk ikke produceres i så store mængder og derved bliver tøjet mere unikt og tilsvarende når der målrettet arbejdes med miljøhensyn bliver producenterne nød til at bruge de bedste råvarer som giver lækkert børnetøj i bedste kvalitet.

Når disse ting forenes med smart design og god pasform får vi økologisk børnetøj som børnene vil elske af bruge og forældrene får glade børn i slidstærkt tøj og samtidig bidrages der til at passe på vores miljø.

Vi har fundet dansk designet økologisk børnetøj der er af højeste kvalitet og produceret helt uden skadelige stoffer

  • Her kan du læse mere om certifikatet Øko-Tex 100
  • Her kan du læse mere om certifikatet GOTS

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.