Økologisk børnetøj – når du vil gøre en forskel

Økologisk babytøjKøb økologisk børnetøj og gør en forskel for dine børn, miljøet og dig selv. Alt de økologisk børnetøj vi har fundet er lavet af 100% økologisk bomuld og genbrugs polyester og med brug af et minimum af kemikalier. Fremstillingen af det økologisk børnetøj er under konstant overvågning således, at tøjet ærligt kan kaldes økologisk.

Gå direkte til Webshoppen

 

Katvig kjole
Katvig kjole
Katvig kjole

Katvig sommertøj
Katvig sommertøj
Katvig sommertøj

Katvig trøje
Katvig trøje
Katvig trøje

Gå direkte til Webshoppen

 

Katvig bodystocking
Katvig bodystocking
Katvig heldragt

Katvig bukser
Katvig bukser
Katvig bukser

Billigt børnetøj er også økologisk børnetøj

Billigt børnetøj kan også være økologisk og sortimentet her, er bestemt også billigt børnetøj. Selvom tøjet kommer fra nogle af de kendte børnetøjsmærker og er økologisk er det stadig billigt børnetøj.

Økologisk børnetøj er smart og lækkert

Når man siger økologisk børnetøj kan det lyde lidt kedeligt og fodformet, hvilket det bestemt ikke er. Katvig børnetøj som er en af de mest kendte og respekterede børnetøjsmærker har rigtig meget økologisk børnetøj i sortimentet, men også andre kendte mærker som Fred’s World By Green Cotton, Name It, Joha, Holly’s og mange flere.

Økologisk børnetøj er børnetøj hvor der er gennemtænkt fremstillingsprocesser hvor der dokumenteres hvor meget og hvor lidt der bruges af forskellige farvestoffer og andre stoffer under fremstillingen. Der bruges selvfølgelig også kun 100% certificeret økologisk bomuld og genbrugs polyester.

Når du køber økologisk børnetøj er du derfor med til, at spare på jordens ressourcer og samtidig støtter du op om dem der arbejder med begrænsninger af brugen af kemikalier i børnetøj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.